spot_img
ΑρχικήΠάργαΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΓΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑΣΤΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΓΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑΣΤΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ, ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ FACE NEWS!

Δημοσιεύθηκε:

Φίλες και φίλοι δημότες Πάργας  τελευταία και ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών παρακολουθούμε όλοι μας  τον πρώτο πολίτη Πάργας να παίζει σχεδόν καθημερινά πρωταγωνιστικό ρόλο, σε δράσεις, σε δημιουργικότητα, σε σχεδιασμό, σε συντονισμό ενεργειών, σε παράδοση έργων στρατηγικής σημασίας για τον τόπο, σε αναπλάσεις , σε εκσυγχρονισμό της υλικοτεχνικής υποδομής του Δήμου και σε πάμπολες  αποφάσεις  που αφορούν με  τον έναν ή τον άλλο τρόπο τους πολίτες, δημότες Πάργας.

Αδυνατούμε όμως από την άλλη πλευρά να διακρίνουμε το καινούργιο που πρεσβεύουν και κομίζουν οι νέοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι των επερχόμενων δημοτικών εκλογών!

Αδυνατούμε να καταλάβουμε αν και πολλοί συνδημότες μας θα το θέλανε να δούνε ξεκάθαρα πιό είναι το σχέδιο των νέων υποψηφίων Δημάρχων;  Πολύ θα θέλαμε όλοι μας να γίνουμε κοινωνοί του νέου, κοινωνοί του καινούργιου βηματισμού, του νέου οράματος.  Όλοι περιμένουμε να δούμε πραγματικά μια συζήτηση για το νέο σχέδιο ανάπτυξης για τον τόπο μας. Υπάρχει  και  δεν ανακοινώνεται  ή ακολουθούμε την γνωστή νοοτροπία  του    «άσε πρώτα να βγούμε και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε;»

Φίλες και φίλοι δημότες Πάργας  αυτό που κυριαρχεί ως καινούργιο,  είναι η εφευρετικότητα ως προς τον πετροβολισμό, την αδιέξοδη μιζέρια και  χλευασμό του αντιπάλου μας.

Αυτό φίλες και φίλοι  δείχνει σοβαρή αδυναμία πειθούς για το καινούργιο για το νέο που κομίζουν όσοι θεμιτά, θέλουν και γιατί όχι να δοκιμάσουν την τύχη τους στις εκλογές.   Ναι την τύχη τους ας την δοκιμάσουν δεν βλάπτει, αλλά εφόσον μαζί μ΄αυτούς δοκιμάζεται και η τύχη και το μέλλον του τόπου μας τότε θα περίμενα όχι μόνο εγώ, αλλά χιλιάδες συνδημότες  το ξεδίπλωμα του νέου σχεδίου που φέρνουν,  αν φέρνουν!.

Σε κάθε αντίθετη περίπτωση θα συνεχίσουν  ως ουραγοί στις επιλογές των απαιτητικών πολιτών και θα επιλεγούν καιροσκοπικά και ασύνταχτα από μερίδα πολιτών που πιστεύει οτι πίσω από την ομίχλη της ανυπαρξίας σχεδίου,  δεν θα είναι  μόνο φάρσα που θα εξελιχθεί σε φαρσοκωμωδία, αλλά κάτι καινούργιο  θα υπάρχει;

Ως ένας αντικειμενικός παρατηρητής βλέπω   τον Δήμαρχο Αντώνη Νάστα να σχεδιάζει, να εφαρμόζει, να  κατευθύνει, να δημιουργεί, να κινείται με πάθος, δημιουργικότητα και στόχους, βλέπουμε δηλαδή όλοι οτι τελικά δεν υπάρχει άλλος πρωταγωνιστής, δεν κλέβει κάποιος άλλος την παράσταση παρά μόνον ο Δήμαρχος Αντώνης Νάστας και τα υψηλού επιπέδου στελέχη του συνδυασμού του που πλαισιώνουν τον Δήμαρχο και δημιουργούν τις προϋποθέσεις όχι μόνο για νίκη αλλά γεννούν και υψηλές προσδοκίες για άριστη συνεργασία και επίτευξη και νέων και σημαντικών στόχων και έργων για την ανάπτυξη του  Δήμου Πάργας μας.!

Αν λοιπόν αδυνατούμε να ξεπεράσουμε έναν πρωταγωνιστή της κοινωνίας επί σειρά ετών, τότε ας μήν τον πετροβολούμε διότι ο πρωταγωνιστής κινείται και ο λιθοβολισμός θα είναι άστοχος,  στο κενό  και θεωρώ οτι κανείς δεν θα ήθελε να διακριθεί για την αστοχία  του  στις  πέτρες, αλλά για την ευστοχία του σε νέους στόχους κοινωνικούς και αναπτυξιακούς και μόνο.

Μπορείτε ; δείξτε το. Αλλιώς ο πρωταγωνιστής Δήμαρχος Αντώνης Νάστας θα  συνεχίσει την πορεία του και τίποτα  δεν θα τον  σταματά!

Αντώνης Βασιλάκης    Φυσικός –Περιβαντολόγος.

Τελευταία νέα

Πάργα: Μελέτη για ήπιες παρεμβάσεις-ευπρεπισμού αποκατάστασης λιθόστρωτου για την ασφαλή περιήγηση στο Κάστρο

Τη μελέτη για ήπιες παρεμβάσεις-ευπρεπισμού αποκατάστασης λιθόστρωτου για την ασφαλή περιήγηση στο Κάστρο της...

Eυθύνες και τσουχτερό πρόστιμο στην Περιφέρεια Ηπείρου για την περιβαλλοντική καταστροφή στο Λούρο εισηγούνται οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος

Eυθύνες και συνακόλουθα τσουχτερό πρόστιμο στην Περιφέρεια Ηπείρου για την περιβαλλοντική καταστροφή στο Λούρο...

Πάτρα: Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Διονύση που πάσχει από καρκίνο στο μάτι και πρέπει να χειρουργηθεί στη Γερμανία

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 4,5 ετών Διονύση από την Πάτρα που...

Τριμελής Επιτροπή Γιατρών: Προς κατάρρευση το νοσοκομείο Άρτας

Στα σημαντικά προβλήματα που εδώ και καιρό αντιμετωπίζει  το Νοσοκομείο Άρτας εστιάζει με νέα...

Περισσότερα