ΑρχικήΠάργαΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΓΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑΣΤΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΓΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑΣΤΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ, ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ FACE NEWS!

Δημοσιεύθηκε:

Φίλες και φίλοι δημότες Πάργας  τελευταία και ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών παρακολουθούμε όλοι μας  τον πρώτο πολίτη Πάργας να παίζει σχεδόν καθημερινά πρωταγωνιστικό ρόλο, σε δράσεις, σε δημιουργικότητα, σε σχεδιασμό, σε συντονισμό ενεργειών, σε παράδοση έργων στρατηγικής σημασίας για τον τόπο, σε αναπλάσεις , σε εκσυγχρονισμό της υλικοτεχνικής υποδομής του Δήμου και σε πάμπολες  αποφάσεις  που αφορούν με  τον έναν ή τον άλλο τρόπο τους πολίτες, δημότες Πάργας.

Αδυνατούμε όμως από την άλλη πλευρά να διακρίνουμε το καινούργιο που πρεσβεύουν και κομίζουν οι νέοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι των επερχόμενων δημοτικών εκλογών!

Αδυνατούμε να καταλάβουμε αν και πολλοί συνδημότες μας θα το θέλανε να δούνε ξεκάθαρα πιό είναι το σχέδιο των νέων υποψηφίων Δημάρχων;  Πολύ θα θέλαμε όλοι μας να γίνουμε κοινωνοί του νέου, κοινωνοί του καινούργιου βηματισμού, του νέου οράματος.  Όλοι περιμένουμε να δούμε πραγματικά μια συζήτηση για το νέο σχέδιο ανάπτυξης για τον τόπο μας. Υπάρχει  και  δεν ανακοινώνεται  ή ακολουθούμε την γνωστή νοοτροπία  του    «άσε πρώτα να βγούμε και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε;»

Φίλες και φίλοι δημότες Πάργας  αυτό που κυριαρχεί ως καινούργιο,  είναι η εφευρετικότητα ως προς τον πετροβολισμό, την αδιέξοδη μιζέρια και  χλευασμό του αντιπάλου μας.

Αυτό φίλες και φίλοι  δείχνει σοβαρή αδυναμία πειθούς για το καινούργιο για το νέο που κομίζουν όσοι θεμιτά, θέλουν και γιατί όχι να δοκιμάσουν την τύχη τους στις εκλογές.   Ναι την τύχη τους ας την δοκιμάσουν δεν βλάπτει, αλλά εφόσον μαζί μ΄αυτούς δοκιμάζεται και η τύχη και το μέλλον του τόπου μας τότε θα περίμενα όχι μόνο εγώ, αλλά χιλιάδες συνδημότες  το ξεδίπλωμα του νέου σχεδίου που φέρνουν,  αν φέρνουν!.

Σε κάθε αντίθετη περίπτωση θα συνεχίσουν  ως ουραγοί στις επιλογές των απαιτητικών πολιτών και θα επιλεγούν καιροσκοπικά και ασύνταχτα από μερίδα πολιτών που πιστεύει οτι πίσω από την ομίχλη της ανυπαρξίας σχεδίου,  δεν θα είναι  μόνο φάρσα που θα εξελιχθεί σε φαρσοκωμωδία, αλλά κάτι καινούργιο  θα υπάρχει;

Ως ένας αντικειμενικός παρατηρητής βλέπω   τον Δήμαρχο Αντώνη Νάστα να σχεδιάζει, να εφαρμόζει, να  κατευθύνει, να δημιουργεί, να κινείται με πάθος, δημιουργικότητα και στόχους, βλέπουμε δηλαδή όλοι οτι τελικά δεν υπάρχει άλλος πρωταγωνιστής, δεν κλέβει κάποιος άλλος την παράσταση παρά μόνον ο Δήμαρχος Αντώνης Νάστας και τα υψηλού επιπέδου στελέχη του συνδυασμού του που πλαισιώνουν τον Δήμαρχο και δημιουργούν τις προϋποθέσεις όχι μόνο για νίκη αλλά γεννούν και υψηλές προσδοκίες για άριστη συνεργασία και επίτευξη και νέων και σημαντικών στόχων και έργων για την ανάπτυξη του  Δήμου Πάργας μας.!

Αν λοιπόν αδυνατούμε να ξεπεράσουμε έναν πρωταγωνιστή της κοινωνίας επί σειρά ετών, τότε ας μήν τον πετροβολούμε διότι ο πρωταγωνιστής κινείται και ο λιθοβολισμός θα είναι άστοχος,  στο κενό  και θεωρώ οτι κανείς δεν θα ήθελε να διακριθεί για την αστοχία  του  στις  πέτρες, αλλά για την ευστοχία του σε νέους στόχους κοινωνικούς και αναπτυξιακούς και μόνο.

Μπορείτε ; δείξτε το. Αλλιώς ο πρωταγωνιστής Δήμαρχος Αντώνης Νάστας θα  συνεχίσει την πορεία του και τίποτα  δεν θα τον  σταματά!

Αντώνης Βασιλάκης    Φυσικός –Περιβαντολόγος.

Τελευταία νέα

Spiroulina PLATENSIS: η ιδανική τροφή για κάθε vegan ή vegetarians

Η Spiroulina PLATENSIS έχει πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων… Έχει, όμως, κι ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό:...

Ιωάννινα: Μαθητής έπεσε από ύψος 6 μέτρων όταν υποχώρησε περίφραξη σχολείου

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων – ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα – κατέληξε 15χρονος μαθητής στο...

Με τις «ευλογίες» Μητσοτάκη κανονικά υποψήφιος βουλευτής στις Σέρρες ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Λίγες εβδομάδες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά απαλλάσσει τον...

Ψήφισαν νόμο για το νερό που δεν μπορεί να εφαρμοστεί – «Άδειασε» τις κυβερνητικές προθέσεις για έλεγχο του νερού η Ένωση Δημοτικών επιχειρήσεων Υδρευσης-Αποχέτευσης

Στη συνέντευξη Τύπου η Ενωση Δημοτικών επιχειρήσεων Υδρευσης-Αποχέτευσης «άδειασε» τις κυβερνητικές προθέσεις για έλεγχο...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: