ΑρχικήΠάργαΟ Δήμος Πάργας καλεί τους ελαιοπαραγωγούς οι όποιοι δεν έλαβαν την βασική...

Ο Δήμος Πάργας καλεί τους ελαιοπαραγωγούς οι όποιοι δεν έλαβαν την βασική ενίσχυση, να επικοινωνήσουν άμεσα με τους φορείς όπου κατέθεσαν την αίτηση ΟΣΔΕ ώστε να υποβάλλουν εγκαίρως ένσταση για τα αποτελέσματα.

Δημοσιεύθηκε:

Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ζαχαριάς επικοινώνησε με τον ΟΠΕΚΕΠΕ Πρέβεζας σχετικά με τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί και αφορούν την χορήγηση της βασικής ενίσχυσης έτους 2019 για την παραγωγή ελαιολάδου.

Μετά την επικοινωνία αυτή και προκειμένου να προστατευθεί το εισόδημα των αγροτών, ο Δήμος Πάργας καλεί τους ελαιοπαραγωγούς οι όποιοι μετά τον έλεγχο της δορυφορικής τηλεπισκόπησης των ελαιώνων δεν έλαβαν την βασική ενίσχυση, να επικοινωνήσουν άμεσα με τους φορείς όπου κατέθεσαν την αίτηση ΟΣΔΕ, ώστε να υποβάλλουν εγκαίρως ένσταση για τα αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν οι παραγωγοί στο τηλέφωνο του Δήμου Πάργας 2684360318 και να ενημερωθούν σχετικά με το θέμα.

Τελευταία νέα

Spiroulina PLATENSIS: η ιδανική τροφή για κάθε vegan ή vegetarians

Η Spiroulina PLATENSIS έχει πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων… Έχει, όμως, κι ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό:...

Ιωάννινα: Μαθητής έπεσε από ύψος 6 μέτρων όταν υποχώρησε περίφραξη σχολείου

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων – ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα – κατέληξε 15χρονος μαθητής στο...

Με τις «ευλογίες» Μητσοτάκη κανονικά υποψήφιος βουλευτής στις Σέρρες ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Λίγες εβδομάδες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά απαλλάσσει τον...

Ψήφισαν νόμο για το νερό που δεν μπορεί να εφαρμοστεί – «Άδειασε» τις κυβερνητικές προθέσεις για έλεγχο του νερού η Ένωση Δημοτικών επιχειρήσεων Υδρευσης-Αποχέτευσης

Στη συνέντευξη Τύπου η Ενωση Δημοτικών επιχειρήσεων Υδρευσης-Αποχέτευσης «άδειασε» τις κυβερνητικές προθέσεις για έλεγχο...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: