Την απόφαση διαδικασίας αποβολής του ΤΥΠΕΤ Λούτσας από το χώρο των κατασκηνώσεων “επικαιροποίησε” στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής του Επιτροπής ο Δήμος Πάργας.

Συγκεκριμένα προχώρησε στον ορισμό δικηγόρου ο οποίος θα προβεί σε όλες τις νόμιμες εξώδικες και δικαστικές ενέργειες που απαιτούνται για την εκτέλεση της αποβολής ,προκειμένου να αποκτήσει ο Δήμος ελεύθερη τη νομή και κατοχή του ακινήτου εμβαδού 40.000 τμ που βρίσκεται στη θέση Κλιμάτι Λούτσα μαζί με τις υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Να θυμίσουμε ότι το ΤΥΠΕΤ είχε μισθώσει το 1997(και για διάρκεια 20 ετών) από την πρώην κοινότητα Λούτσας Νομού Πρέβεζας το συγκεκριμένο ακίνητο.

Η μίσθωση έληξε τον Ιούλιο του 2017 χωρίς να αποχωρήσει ο μισθωτής. Ο Δήμος άσκησε αγωγή εξώσεως, ενώ στη συνέχεια οι δύο πλευρές συμφώνησαν ο χρόνος παράδοσης να είναι ο Οκτώβριος του 2019.

Επειδή το ΤΥΠΕΤ δεν συμμορφώθηκε έως σήμερα στην συμβολαιογραφική πράξη που συντάχθηκε και παρά τη νεώτερη επιστολή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Πάργας κινεί τις διαδικασίες αποβολής προκειμένου να αποκτήσει την έκταση που του ανήκει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here