ΑρχικήΠάργαΟ δημόσιος όρκος, ως εγγύηση αληθινών προθέσεων για την υπηρέτηση του δημοσίου...

Ο δημόσιος όρκος, ως εγγύηση αληθινών προθέσεων για την υπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και μόνο.!

Δημοσιεύθηκε:

 

Φίλες και φίλοι δημότες Πάργας, βαδίζουμε ήδη στην τελική ευθεία για μια ακόμη αυτοδιοικητική αναμέτρηση στις εκλογές του Μαϊου. Αναμέτρηση όμως όπως διαφαίνεται, μόνο ανεπάρκειας, προσωπικής στρατηγικής, αποφυγής δημοσίου λόγου και διαλόγου, αναμέτρηση εγωϊσμών, αναμέτρηση αδύναμων δυνατοτήτων, αναμέτρηση ..υποσχέσεων, αναμέτρηση αμετροέπειας και μικρής και μεσαίας ιδιοτέλειας!.

Πιστεύει κανείς οτι το παραπάνω «μωσαϊκό δυνατοτήτων» είναι το ζητούμενο πεδίο ανταλλαγής ιδεών και προθέσεων για την πραγματική ανάγκη αλλαγής σελίδας στον τόπο μας;.

Πιστεύει κανείς οτι οι ομάδες και υποομάδες που έχουν διαμορφωθεί ή επιχειρούν να διαμορφωθούν είναι η βάση τροφοδοσίας που θα ρευματοδοτήσει, που θα αναγενήσει και θα δώσει αληθινή προοπτική για τον τόπο μας;

Άν σας ρώταγε κάποιος, αν γινόταν μια ανοιχτή και αληθινή δημοσκόπηση με φορέα δημοσκόπησης τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πιστεύει κανείς από σας οτι οι υπό διαμόρφωση ομάδες και υποομάδες πολιτών με τα χαρακτηριστικά τους, δηλαδή με μόνο κίνητρο τον καιροσκοπισμό και το εφήμερο κέρδος, είναι αυτή η δυναμική και τα χαρακτηριστικά που αρκούν για μια πραγματική αλλαγή νοοτροπίας και αληθινής ανάπτυξης που έχει ανάγκη ο τόπος μας;.

Νομίζω οτι η απάντηση είναι προφανής. Όχι, δεν αρκούν αυτά τα χαρακτηριστικά. Αυτά εξάλλου ευθύνονται για την συρρίκνωση και την υπανάπτυξη του τόπου μας, του Δήμου Πάργας που τείνει να πάρει χαρακτηριστικά Δήμου ..Φαναρίου.!

Μια τέτοια ανοιχτή δημοσκόπηση, θα μας ωφελούσα όλους μας για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, πρίν διαμορφωθούν πλήρως όλοι εκείνοι οι καιροσκοπικοί σχηματισμοί  που ως συνήθως αποκαλλούνται ..συνδυασμοί, τρομάρα μας!

Είναι λοιπόν βέβαιο ότι το αλάθητο ένστικτο του λαού, θα καταθέσει την δική του άποψη κάτω από κάθε ερώτημα που θα τεθεί με μια πρότυπη και αναγκαία δημοσκόπηση που θα ανακοινωθεί στο επόμενο δημοσίευμά μου!.

Αναμείνατε λοιπόν τα ερωτήματα της δημόσιας και ανοιχτής αυτής δημοσκόπησης, ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί στην διαμόρφωση των αληθινών χαρακτηριστικών που πρέπει να κυριαρχούν σε κάθε ομάδα πολιτών που επιθυμεί και επιχειρεί να αναδειχθεί πρώτη στις εκλογές ώστε να προσφέρει αληθινές και ποιοτικές υπηρεσίες στην κοινωνία!.

Μετά τα αποτελέσματα της ανοιχτής δημόσιας δημοσκόπησης θα κληθούν όλοι οι υποψήφιοι να καταθέσουν δημόσιο Όρκο, ως ένα δημόσιο συμβόλαιο ειλικρινούς προσφοράς, με γνώμονα την υπηρέτηση του δημοσίου και μόνο συμφέροντος και επ ουδενί του ιδιωτικού!.

 

 

Τελευταία νέα

Συνελήφθη γνωστός προπονητής που ασελγούσε σε ανήλικες αθλήτριες – Προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών

Εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών Συνελήφθη...

Ορίζοντες Ηπείρου: Οι πρώτοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Άρτα

Την προεκλογική αυλαία για την αυτοδιοίκηση άνοιξε και επίσημα ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου»...

Εφημερίδα Τύπος Ηπείρου: «Βουλιάζει η Ήπειρος από τα σκάνδαλα της Περιφέρειας»

Ο Αλέκος Καχριμάνης, το… έργο του ως περιφερειάρχη Ηπείρου και οι απόψεις του -όπως...

Σοκ: Συνελήφθη πατέρας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του – Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης ενός 41 χρονου πατέρα από χωριό των Γρεβενών για τον...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: