Οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία στο Νομό Καρδίτσας, έχει δημιουργήσει σοβαρό πλήγμα στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι ζουν σε τραγικές συνθήκες.

Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο ο Σύλλογος Εστίασης Πάργας με συνεργασία του τοπικού συμβούλιο της Πάργας, και των κατοίκων της δημοτικής κοινότητας Πάργας, συγκέντρωσε και παρέδωσε, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες της περιοχής της Καρδίτσας.

 

IMG-bd0e75f77fed9cb95925460ce555d29c-V

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σύλλογος Εστίασης Πάργας δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη του σε κατηγορίες πολιτών που έχουν πληγεί, και ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια για βοήθεια.

Ένα μεγάλο μπράβο στον σύλλογο Εστίασης και στους κατοίκους της Πάργας για αυτήν την τόσο σημαντική προσφορά που έχει μάλιστα διπλή αξία: Κατ’ αρχάς στηρίζει ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όμως έχει επίσης αξία γιατί δείχνει το δρόμο της προσφοράς και σε άλλους, ώστε να στηρίξουν με τις δράσεις τους ευάλωτους πληθυσμούς της χώρας»

IMG-e8ce4f45ae7a8984788d9189e2a6bc40-V

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here