Πραγματοποιήθηκε στο 1 ο Δημοτικό Καναλακίου (πρωί για τους μαθητές του Δημοτικού , απόγευμα για τους μαθητές του Γυμνασίου) ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μιας χρονιάς δύσκολη για μαθητές , γονείς και εκπαιδευτικούς σε όλη την Ελλάδα και ιδιαιτέρως στο Φανάρι.

Το Γυμνάσιο μεταστεγάστηκε προσωρινά στο 1 ο Δημοτικό και το Γενικό Λύκειο θα μεταστεγαστεί στο ΕΠΑΛ σε απογευματινή βάρδια.(15:00-20:45)

Όπως καταγγέλλει η Λαϊκή συσπείρωση Πάργας κανείς υπεύθυνο του δήμου δεν έκανε τον κόπο να ειδοποιήσει εγκαίρως τις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Πρεβέζης για την απογευματινή βάρδια , ώστε να προχωρήσει σε νέα σύμβαση με το ΚΤΕΛ για την μεταφορά των μαθητών.

Αποτέλεσμα τα παιδιά του Γυμνασίου που μετακινούνται από τα γύρω χωριά , να έρθουν σήμερα με τα οχήματα των γονέων τους. Και βεβαίως δεν είναι ακόμα γνωστό πότε τα λεωφορεία θα αρχίσουν τα απογευματινά δρομολόγια προς εξυπηρέτηση της σχολικής κοινότητας του Γυμνασίου.

Το να ρίχνουμε λοιπόν τις ευθύνες στις γραφειοκρατικές διαδικασίες είναι μια πολιτική πρακτική που προσπαθεί να καλύψει τεχνηέντως το έλλειμμα της διοίκησης.

Η διοίκηση έχει ως υποχρέωση και καθήκον της να επιλύει τα προβλήματα και όχι να τα κρύβει κάτω από το χαλάκι.

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το κτιριο ειναι 40 χρονων .Δεν ειναι παλιο .ΓΙΑΤΙ εχει τετοιες ζημιες .ΠΙΟΣ ηταν ο κατασκευαστης εργολαβος και γιατι δεν εχει βρεθει να λογοδοτισει κ.Δημαρχε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ