Ένα Προσωπικό στοίχημα του δήμαρχου Πάργας κ. Ζαχαριά όταν εκλέχτηκε στο δημαρχιακό θώκο, ήταν να επαναλειτουργήσουν σε 24ωρη βάση μετά από πέντε χρόνια τα κέντρα υγείας του Δήμου.

Το στοίχημα κερδήθηκε, και με αποτελεσματικές προσωπικές ενέργειες του Ν. Ζαχαριά αλλά και του δημοτικού συμβουλίου, ανακοινώθηκε από την “Επιτροπή αγώνα για την 24ωρη λειτουργία του Κ.Υ” ότι από σήμερα 17/11/2020 το κέντρο υγείας θα είναι ανοιχτό 24ωρες το 24ωρο.

Ο κ. Ζαχαριάς έχει αναλάβει το δύσκολο εγχείρημα, να λειτουργήσουν άμεσα τα Κ.Υ. Καναλακίου και Πάργας σε 24ωρη βάση, και να τα μεταμορφώσει από καλοβαλμένα «σκιάχτρα», σε ζωντανούς και ζωτικούς χώρους δημόσιας υγείας που θα καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων του Δήμου.

Φυσικά, η άμεση προτεραιότητα πλέον της δημοτικής αρχής είναι οι προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Τελικά η στρατηγική επιλογή της διοίκησης της Δημοτικής Αρχής να προωθηθεί η Πρωτοβάθμια Περίθαλψη προς τους πολίτες έπιασε τόπο, και μας έδειξε ότι στην Υγεία δε χωρούν μικροπολιτικές και μικροκομματικές αντιπαραθέσεις, διαφορές και επικοινωνιακές πομφόλυγες.

Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Ζαχαριάς αρχίζει πλέον να απολαμβάνει τις θετικές εντυπώσεις που αφήνουν στην τοπική κοινωνία οι ενέργειες του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here