Με ένα πρωτότυπο τρόπο οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου εμψυχώνουν και στέλνουν μήνυμα αγάπης στους μαθητές.

Η Διευθύντρια 2ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου κ.Ελένη Κολιοφώτη σε ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook αναφέρει:

 

Αγαπητοί γονείς , αγαπημένα μας παιδιά ,

Το Σάββατο 11 Απριλίου 2020 στις 9.15 το βράδυ δίνουμε ραντεβού γονείς , μαθητές , εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου.

Βγαίνουμε όλοι στο μπαλκόνι, στην βεράντα , στην αυλή μας ( από το σπίτι του ο καθένας , αυστηρά και μόνο με την οικογένεια μας) και κοιτάζουμε ψηλά στον ουρανό ….. ότι δείτε πιο φωτεινό , πιο κοντινό , πιο λαμπερό , είναι για όλους εμάς και πρώτα απ΄ όλα για τα 105 αστεράκια του σχολείου μας, τους μαθητές μας .

Θέλουμε να σας στείλουμε ένα μήνυμα όλοι εμείς οι δάσκαλοί σας :

Παιδιά μας ,μαθητές και μαθήτριες μας ,

Σας αγαπάμε πολύ όλα σας ! Μας λείπετε πάρα πολύ !

Σας έχουμε πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας , θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για σας . Να είσαστε αισιόδοξα .Να σκέφτεστε θετικά. Να ακούτε τους γονείς σας και να τους βοηθάτε όπου και όπως μπορείτε .Να τρώτε καλά, να ξεκουραζόσαστε .Να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής ,πλένουμε καλά χεράκια και τα σχετικά , ξέρετε εσείς …

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ καθόλου . Λίγη υπομονή και όλα θα περάσουν . Τα δυνατά παιδιά όπως εσείς ,τις δυσκολίες της ζωής στο τέλος τις μετατρέπουν σε απλές αναμνήσεις Όταν μεγαλώσετε , θα μιλάτε γι αυτήν την κορωνοπεριπέτεια , στα δικά σας παιδιά.

Μένουμε σπίτι και παραμένουμε συντονισμένοι, δεμένοι ,αγαπημένοι και αλληλέγγυοι .Είμαστε ομάδα δυνατή , η οικογένεια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου . Μαζί το περνάμε αυτό , κανείς να μην νιώθει μόνος .Κανείς να μην διστάσει να ζητήσει βοήθεια και στήριξη .

Η Ευχή μας που θα φτάσει ψηλά στον ουρανό :Να βγούμε όλοι νικητές από αυτήν την δοκιμασία και να βρεθούμε πάλι στο σχολείο όλοι και όλες ,σωματικά και ψυχικά υγιείς , πιο δυνατοί , πιο γενναίοι , πιο σοφοί , με περισσότερη εκτίμηση για το αγαθό της ζωής και την δια ζώσης επικοινωνία που στερούμαστε προσωρινά….

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων &κηδεμόνων καθώς και σ’ όλους τους γονείς , για την συμβολή, την συνεργασία και την στήριξή τους , στην προσπάθειά μας να έρθουμε κοντά στους μαθητές μας στις δύσκολες αυτές συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας .

Με εκτίμηση ,

Η Διευθύντρια 2ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου: Ελένη Κολιοφώτη

Οι Εκπαιδευτικοί 2ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου : Δήμας Φώτιος , Μάρκου Χαράλαμπος , Τάτση Σωσάννα , Τσίρκα Αγγελική , Ελευθερία Μανώλη , Τσάνης Γρηγόρης, Μπαλακέρα Καρολίνα , Μπόχτη Παρασκευή , Ταντζοπούλου Σοφία

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here