Ο Δήμος Πάργας όπως έχει γίνει γνωστό από παλαιότερες αναρτήσεις μας μετά την λήξη της μίσθωσης στις 27 Ιουλίου του 2017, είχε καταθέσει αγωγή κατά του ΤΥΠΕΤ ζητώντας την αποβολή του από την έκταση 40 στρεμμάτων των Κατασκηνώσεων της Λούτσας Πρέβεζας.

Για την συζήτηση της συγκεκριμένης αγωγής είχε οριστεί δικάσιμος, ώστε να συζητηθεί στο Μονομελες Πρωτοδικείο Πρέβεζας στις 20 Νοεμβρίου του 2018.

Ωστόσο στις 3 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του πρώην Δημάρχου Πάργας κ. Αντώνη Νάστα μαζί με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, και τον νομικό σύμβουλο του Δήμου με εκπροσώπους του ΤΥΠΕΤ στην Αθήνα, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των παιδικών κατασκηνώσεων.

Ο Δήμος Πάργας έλαβε συμβιβαστική πρόταση από το ΤΥΠΕΤ να παραμείνει στις κατασκηνώσεις της Λούτσας το αργότερο έως τις 30 Νοεμβρίου του 2019, όταν και αναμένεται να τελεσιδικήσει η αγωγή.

Τελικά η διαδικασία αποβολής του ΤΥΠΕΤ πάγωσε λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό, και σύμφωνα με τον δήμαρχο Πάργας κ. Νίκο Ζαχαριά, είναι εξαιρετικά δύσκολο για φέτος συγκεκριμένη δημοτική έκταση να την εκμεταλλευτεί ο Δήμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here