Ο αντιδήμαρχος Πάργας  κ. Γιώργος Λουκούμης σε σημερινή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ευχαριστεί τους συνδημότες του για την αμέριστη στήριξή τους στο έργο του ως Αντιδήμαρχος της Δ.Ε Πάργας κατά τη χρονική περίοδο από 16-03-2017 έως ο4-04-2018, και παρουσιάζει έγγραφο με την παραίτηση του.

Στο εν λόγω έγγραφο που εστάλη στο Δήμαρχο Πάργας κ. Αντώνη Ναστά, δηλώνει ότι έχει ολοκληρώσει το έργο του που του έχει ανατεθεί, και ότι δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρις τις 30/06/2018 που λήγει η θητεία του, λόγω του υπάρχοντος περιβάλλοντος και των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί.

 

Οι αρμοδιότητες του κ. Λουκούμη μεταξύ άλλων ήταν: 

– Παρακολουθεί την εξέλιξη των έργων και των εργασιών οδοποιϊας και πολιτικής προστασίας, που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα.

-Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών, ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα.

-Έχει την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών καθαριότητας και βιολογικού καθαρισμού, που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα.

-Έχει την ευθύνη της προστασίας της αξιοποίησης και της εκμετάλλευσης της δημοτικής περιουσίας, κινητής και ακίνητης, και των κοινόχρηστων χώρων, στην δημοτική ενότητα.

– Μεριμνεί για την συντήρηση αγροτικής, δασικής και δημοτικής οδοποιίας.

– Μεριμνεί για την προστασία του περιβάλλοντος.

– Μέριμνα σε θέματα αδέσποτων ζώων και ανεπιτήρητων παραγωγικών.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ