Τυχεροί στην ατυχία τους στάθηκαν, ο προπονητή του Απόλλων Πάργας και τέσσερις ποδοσφαιριστές, που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα στο Μεσοπόταμο Πρέβεζας

Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, και των καιρικών συνθηκών, τα δύο αυτοκίνητα ξέφυγαν της πορείας τους και κατέληξαν ευτυχώς στην άκρη του Δρόμου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλων Πάργας

ΠΑΡ’ΟΛΙΓΟΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Λίγο πριν τη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο του Μεσοποτάμου,συνέβη ένα γεγονός,που κατά τύχη δεν εξελίχθηκε σε μοιραίο.

Λίγο πριν το χωριό και λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, και των καιρικών συνθηκών ,ο προπονητής μας Αλέκος Βάσι ειχε σοβαρότατο ατύχημα του οποίου οι συνέπεις φαίνονται στις φωτογραφίες.

Στη συνέχεια πίσω ακριβώς και ενώ αρκετά αυτοκίνητα είχαν σταθμεύσει,διέρχοταν όχημα στο οποίο επέβαιναν 4 αθλητές μας.

Για τους ίδιους λόγους το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και παραλίγο δε θρηνήσαμε θύματα.

Τα παιδια σώθηκαν απο τύχη,αφού η παρακείμενη βλάστηση συγκράτησε το όχημα.Κάτι τέτοιο δε θα συνέβαινε ποτέ αν μετά απο τόσα χρόνια οι τοπικοί φορείς είχαν μεριμνήσει ως όφειλαν,να εχουν έτοιμο το γήπεδό μας.

Αν καθημερινά αποφεύγαμε μετακινήσεις στο Μεσοπόταμο στη Μαζαρακιά και το Μαργαριτι.Κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκης ειναι ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ το αρχαιότερο σωματείο της κατηγορίας,η ομάδα ενός εκ των τουριστικότερων περιοχών της Ελλάδας,τοσα χρόνια να μην έχει γήπεδο.

Αν αυτή τη στιγμή θρηνούσαμε,ΠΟΙΟΣ θα ήταν ο ηθικός αυτουργός;Ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη;Σήμερα η τύχη ήταν μαζί μας.ΑΥΡΙΟ;Ως πότε;Καιρος να αναλάβετε τις ευθύνες σας.Ελπίζουμε το γεγονός να σας ταρακουνήσει.

Πιστεύουμε οτι τουλάχιστον θα ενεργοποιήσει την ευαισθησία σας.Χορτάσαμε τόσα χρόνια απο λόγια.Ακόμα περιμένουμε τις πράξεις και τις υποσχέσεις σας.Κύριοι πλέον τίθεστε προ των ευθυνών σας.Τα ψέματα τέλειωσαν.

Γήπεδο εδώ και τώρα.Είμαστε το μοναδικό σωματείο στη χώρα που δεν έχει γήπεδο.Θέλετε και σεις να γραφτείτε στην ιστορία ως καιροσκόποι;Σήμερα ο κόμπος έφτασε στο χτένι.Αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Αν θρηνούσαμε,αιτία θα ηταν η μετακίνηση.Απλά ντροπή.Αναλάβετε τώρα τις ευθύνες σας.Πλέον δεν είναι παράκληση.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.Είστε όλοι σας υπόλογοι.

 

Apollon Pargas AS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ