Μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Προστασίας Ζώων στην Πάργα «ΖΩΗ» ενημερώθηκαν σήμερα για μια 67χρονη γυναίκα η οποία είχε κλείσει τρία νεογέννητα γατάκια σε μια πλαστική σακούλα και ετοιμαζόταν να τα πετάξει στα σκουπίδια στην οδό Αγίας Μαρίνας στην πόλη της Πάργας.

Επί τόπου στις 11:30 σήμερα έφτασαν στο σημείο τόσο η πρόεδρος του συλλόγου, η Σοφία – Θέμιδα Δούρβα – η οποία μίλησε στο Fanaripress.gr  όσο και η Ελένη Λέκκα και ο Πέτρος Χήτος οι οποίοι την έπιασαν κυριολεκτικά επ’ αυτοφώρω, καθώς τα σκυλιά μιας γυναίκας, που κατοικεί εκεί, μύρισαν τα νεογέννητα και εκείνη άκουσε το κλάμα τους.

Μάλιστα η κα Δούρβα, όπως μας περιέγραψε, άρπαξε την τσάντα από τα χέρια της 67χρονης, η οποία αρνούνταν να την αφήσει και στη συνέχεια κατέθεσε καταγγελία στην Αστυνομία.

 

 

Απόσπασμα της καταγγελίας.

Από τα τρία γατάκια ζωντανά είναι μόνο τα δύο και παλεύουν και αυτά να τα σώσουν. Όπως θα διαβάζετε και στη σχετική κατάθεση η σακούλα μέσα στην οποία η γυναίκα είχε κλείσει τα μωρά είχε «πολλούς κόμπους και είχε βάλει μέσα χαρτιά».

Είναι μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις εντοπισμού δράστη και με τόσους μάρτυρές εντούτοις η Αστυνομία ακόμα αν και έχει όλα τα στοιχεία της 67χρονης δεν την έχει συλλάβει στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ