Μια νέα διαφημιστική καμπάνια ξεκίνησε ο Δήμος Πάργας για να προσελκύσει όσο δυνατόν περισσότερους τουρίστες.

Μετά την πρώτη επιτυχημένη διαφήμιση του δήμου που σύμφωνα με πληροφορίες του fanaripress.gr πλήρωσε 6.000 ευρώ σε μια Γνωστή-Άγνωστη blogger για να γράψει στο γνωστό-άγνωστο blog της : “Κάπου εκεί στην Ελλάδα υπάρχει και η Πάργα.. Δείτε.. μου έστειλαν και φωτογραφίες” η δημοτική αρχή συνεχίζει δυναμικά να ανεβαίνει επίπεδο.

Το νέο project του δήμου Πάργας αναπτύσσεται σε μία διεθνή στρατηγική προώθησης του 2020.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε ένα μικρό περίπτερο του δήμου (που έχει ξεχάσει εδώ και μέρες να περάσει το απορριμματοφόρο) όπου οι τουρίστες κάτω από τον υπέροχο ήλιο μπορούν να μάθουν για τα οφέλη της ανακύκλωσης και με τις οσμές να διαχωρίζουν τα οργανικά και ανόργανα υλικά.

Στην δεύτερη φωτογραφία οι τουρίστες μπορούν να ασχοληθούν με την χειροτεχνία.
Mε τα υλικά που θα παίρνουν ελευθέρα, χώμα νεκροταφείου, σκουπίδια και μάρμαρα θα δημιουργούν αναμνηστικά δωράκια.

Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από το δήμο, αλλά οι ενθουσιασμένοι κάτοικοι της Πάργας ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα όπως στο Facebook.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Πάργας με τους νέους και έμπειρους συνεργάτες της παρά τις δυσκολίες της πανδημίας του κορωναϊού Covid-19 προσπαθούν να κάνουν την Πάργα ακόμα πιο ελκυστική.

Τέλος να τονίσουμε ότι για την διαφημιστική καμπάνια ο δήμος δεν επιβαρύνεται οικονομικά και επιδοτείται κατευθείαν από την τσέπη του φορολογούμενου πολίτη

Έτσι και ο Δήμος χαίρεται που οι οικονομίες των Δημοτών δεν πάνε χαμένες αλλά και οι δημότες βλέπουν ότι τα δημοτικά τέλη πιάνουν τόπο.

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Απλά μέγας τραγικός! Μετά από αυτό το άρθρο σίγουρα, μια πρόσκληση στο φεστιβάλ Επιδαύρου επιβάλλεται να σας σταλεί! Βέβαια μόνο και μόνο με το σχόλιο μου και το κλικ μου σας διαφημίζω, αλλά όψεται που με κάνατε και γέλασα! Ένας τυχαίος αναγνώστης – δημότης Πάργας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ