Τον κίνδυνο μη αναστρέψιμου πλήγματος στον τουρισμό, αν εξακολουθήσει η εικόνα αβεβαιότητας που εκπέμπει η χώρα, διαβλέπει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και οι κλαδικές ενώσεις-μέλη του, τονίζοντας ότι αν καταρρεύσει ο κλάδος, θα καταρρεύσει και το τελευταίο ανάχωμα της ελληνικής οικονομίας.

Ήδη οι Παργινοί επιχειρηματίες της περιοχής έχουν κατεβάσει τις τιμές, σε μια περίοδο που υπό κανονικές συνθήκες η Πάργα θα έσφυζε από ζωή, αλλά αντί για αυτό, βλέπουν τους τουρίστες… με το κιάλι.

Ρεπορτάζ του fanaripress.gr την προηγούμενη εβδομάδα, έδειχνε τους ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων στην Πάργα να είναι σε απόγνωση, με τις τιμές να κυμαίνονται από 20 ευρώ το δωμάτιο.

Μάλιστα είχαμε και ορισμένους Παργινούς που αντέδρασαν στο ρεπορτάζ λέγοντας ήταν στην σφαίρα της Φαντασία μας.

Αντί όμως να επικοινωνήσουν με το fanaripress.gr και να μάθουν πως προκύπτει το ρεπορτάζ και με ποιους επιχειρηματίες μιλήσαμε, πράξανε αυτό που ξέρανε καλύτερα.. να βρίζουν, να προσβάλουν να απειλούν και να δημιουργούν κλίμα bullying‎ μέσω τηλεφωνημάτων, μηνυμάτων και σχολίων.

Πάμε να δούμε τώρα αν τα βγάλαμε από το μυαλό μας όλα αυτά.

Aν πάτε στην μηχανή αναζήτησης google και γράψετε “Πάργα Δωμάτια”, στην πρώτη θέση φιγουράρει η γνώστη μηχανή αναζήτησης τιμών και πληροφοριών για ξενοδοχεία trivago, όπου και γνωστοποιεί ότι μπορείς να βρεις δωμάτιο στην Πάργα από 23 ευρώ.

Δεν το λέμε εμείς αλλά η κορυφαία η ιστοσελίδα που συγκρίνει τις τιμές των ξενοδοχείων.

Μάλιστα η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι “πληρωμένη” και εμφανίζεται σε όλη την Ελλάδα.

Να τονίσουμε ότι οι περισσότεροι Παργινοί έχουν καταχωρίσει τα δωμάτια τους στην συγκεκριμένη σελίδα.

Τώρα αν διαψεύσουν και την trivago που οι ίδιοι δίνουν της τιμές στην συγκεκριμένη Ιστοσελίδα, κοροϊδεύουν και διαψεύδουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Τελικά εκεί στην Πάργα δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά στραβά αρμενίζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ