Σε λειτουργία βρίσκεται πλέον ο τομέας του ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο, ο οποίος θα καλύπτει μεγάλο μέρος της παραλιακής ζώνης.

Τα εγκαίνια του νέου σταθμού του ΕΚΑΒ στην Τ.Κ Μεσοποτάμου του Δήμου Πάργας πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 1η Ιουνίου στις 10.30 το πρωί από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Γιαννόπουλος παρουσία του Προέδρου του ΕΚΑΒ Κωσταντίνου Καρακατσιανόπουλου.

Ο τομέας στεγάζεται σε κτίριο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος και αποτελείται από αίθουσα συσκέψεων, τρία δωμάτια και βοηθητικό χώρο υγιεινής, συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ.

Διαθέτει σύνδεση με νερό, ρεύμα και internet,και η λειτουργία του έρχεται να καλύψει ένα αίτημα πολλών ετών.

Με τον σταθμό αυτό θα είναι πιο άμεση η επέμβαση των διασωστών σε όλη την περιοχή αλλά και στην παραλιακή ζώνη έως την Πάργα, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες που οι απαιτήσεις αυξάνονται λόγω του τουρισμού αλλά και της μεγάλης κυκλοφορίας που δέχεται τόσο το εθνικό όσο και το επαρχιακό δίκτυο.

Ο Δήμαρχος Πάργας, Αντώνης Νάστας, έκοψε την κορδέλα και το “παρών” έδωσε ο Βουλευτής Σύριζα Ν.Πρέβέζας, Κώστας Μπάρκας, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Στράτος Ιωάννου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Μιχάλης Σπυρέλης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ