Ο Σύλλογος μας πενθεί την απώλεια ενός εμβληματικού ποδοσφαιριστή της ομάδας,
του Τσουτση Γαβριήλ .

Το αγωνιστικό βιογραφικό του πλούσιο και εμφατικό. Ο «μπανκς» ήταν ένας από τους πρωτεργάτες του συλλόγου μας και ιδρυτής της μεγάλης ιδέας που λέγετε Πας Αχέρων και ένας από τους πρώτους τερματοφύλακες της ομάδος μας,

Συνέδεσε ανεξίτηλα το όνομά του με την πορεία του Πας Αχέρων στα πρώτα χρόνια της ιστορίας μας.

Πέρα από τις περγαμηνές του όμως, αυτά που χαρακτήριζαν τον Τσούτσης Γαβριήλ και θα μείνουν για πάντα στις μνήμες μας, ήταν το ήθος, η ευγενής και ισορροπημένη προσωπικότητά του και η θετική του αύρα.

Ο Γαβριήλ κατάφερνε να συνδυάζει συνήθως ασυμβίβαστα στοιχεία. Από την μία υπήρξε έντονη και ηγετική μορφή στον Πας Αχέρων και από την άλλη ήταν αγαπητός σε όλους, συμπαίκτες, παράγοντες, φιλάθλους και αντιπάλους.

Άνοιγε την αγκαλιά του στους νέους συμπαίκτες, χωρίς ίχνος υπεροψίας και τους κέρδιζε με την ευγένεια και το επίπεδό του. Μιλούσε σπάνια για τον εαυτό του, αλλά είχε πάντα καλό λόγο για τους άλλους.

Ο σεβασμός βέβαια που απολάμβανε από συμπαίκτες και αντιπάλους στην πραγματικότητα ήταν αμφίδρομος. Εισέπραττε ό,τι καλλιεργούσε.

Ήταν γνήσιος πρεσβευτής των αρχών και ιδανικών του αθλητισμού, ένα περήφανο και άξιο μέλος της οικογένειας του Συλλόγου.

Πενθούμε εμείς και οι οικείοι του.

Όμως η παρακαταθήκη που αφήνει και η οποία είναι ευδιάκριτη σε οποιονδήποτε εντρυφήσει στην ιστορία του Πας Αχέρων είναι ανεκτίμητη και αυτό μας παρηγορεί και κρατάει τη μνήμη του ζωντανή για πάντα.

Γεια σου φίλε και αδερφέ μας,
Τσούτση Γαβριήλ καλό σου ταξίδι!

Εκ του Δ.Σ Πας Αχέρων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ