Λίγες μέρες απομείνανε από την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου και ο Δήμαρχος Πάργας, κ. Νίκος Ζαχαριάς, κρατά κλειστά τα χαρτιά του χωρίς να δηλώνει επίσημα δια στόματός του ποιοι θα ηγηθούν στις κορυφαίες θέσεις των Αντιδημάρχων.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων του Κώστα Σωτηρίου, του Μιχάλη Χαλκιά και της Φρόσως Κοντοδήμα, προηγούνται για τις θέσεις των αντιδημάρχων, καθώς και του κ. Φώτη Νάκια, που θεωρείται επικρατέστερο από του κ. Γιώργου Καούρη, καθώς ο κ. Φώτης Νάκιας γνωρίζει από διοίκηση και οικονομικά, ως πτυχιούχος οικονομικών.

Στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου οι πληροφορίες αναφέρουν  το όνομα του κ. Σπύρου Πηγή, του κ. Γιάννη Νήρα, αλλά και της κ. Ελένη Κολιοφώτη.

Τίποτα δεν είναι βέβαια οριστικό, για το ποιοι  θα πλαισιώσουν την πρώτη γραμμή του επιτελείου της νέας Δημοτικής Αρχής για να πραγματοποιήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις.

Το fanaripres.gr σε επικοινωνία που είχε με τον νεοκλεγέντα δήμαρχο δεν έδωσε καμία απολύτως πληροφορία, θέλοντας να αποφύγει κάθε είδους παρασκήνιο, ενώ δεν έκρυψε ότι έχει κάνει επαφές με τους επικεφαλής των παρατάξεων, και θέλει την ομάδα του να είναι αρραγής μέχρι την τελευταία ώρα που θα έχει αποφασίσει οριστικά.

Εδώ αξίζει να πούμε ότι οι Αντιδήμαρχοι και το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου θα οριστούν, σύμφωνα με τις διατάξεις στις 8 Σεπτεμβρίου.

 

 

Δονάτος Παππάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ