Μετά την αντίδραση των Παργινών επιχειρηματιών για τις δηλώσεις του δήμαρχου Πάργας κ. Ζαχαριά σε τηλεοπτικό σταθμό ότι η Πάργα έχει πληρότητα 100% και ότι είναι δύσκολο να βρεις δωμάτιο, έρχεται η ανακοίνωση του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων, να ρίξει ακόμα ένα χαστούκι στην δημοτική Παράταξή του.

Το πρώτο χαστούκι ήταν οι άμεσες αντιδράσεις των Παργινών μέσω του Fanaripress.gr όπου διέψευσαν τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, με τους παργινούς να δηλώνουν ότι ο δήμαρχος είναι εκτός τόπου και χρόνου, ενώ αποτρέπει τον κόσμο να πάει στην Πάργα.

Το δεύτερο χαστούκι έρχεται από τον σύλλογο ενοικιαζόμενων δωματίων.

O Σύλλογος σε ανακοίνωση του διαψεύδει τον κ. Ζαχαριά και αναφέρει ότι η πληρότητα δεν ξεπερνά το 60 με 70%.

Μάλιστα κάνουν γνωστό ότι, ουδέποτε έκανε τον κόπο η Δημοτική αρχή να ζητήσει επίσημα στοιχεία, με αποτέλεσμα τις ανεύθυνες και γενικόλογες εκτιμήσεις από άτομα χωρίς ουσιαστική αρμοδιότητα.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση που στάλθηκε στο Fanaripress.gr από το ΣΕΔ ΠΑΡΓΑΣ 

Κατά τη συνέντευξη του Δημάρχου Πάργας σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφέρθηκε πως η πληρότητα αγγίζει το 100%, με μια μικρή διαφορά στις γύρω περιοχές.

Ο ΣΕΔ ΠΑΡΓΑΣ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που διαθέτει και θέλοντας να αποδώσει μια σαφή και ρεαλιστική εικόνα για τη σημερινή κατάσταση στα τεκταινόμενα της τοπικής τουριστικής αγοράς, ενημερώνει το κοινό πως η μείωση των κρατήσεων σε σχέση με τα περσινά δεδομένα, αγγίζει το 60 με 70% και κάθε άλλο παρά πληρότητα υπάρχει.

Πολλά καταλύματα παραμένουν κλειστά για το 2020 ενώ κάποια άλλα υπολειτουργούν.

Ουδέποτε μας ζητήθηκαν επίσημα στοιχεία από την Δημοτική αρχή η θέση της οποίας μπορεί να οδηγήσει σε παρερμηνείες κι εσφαλμένα συμπεράσματα, δεδομένου του τεράστιου κι ανεπανόρθωτου πλήγματος που έχει υποστεί ο κλάδος του τουρισμού για το 2020.

Ευχής έργον, μελλοντικές ανακοινώσεις, να έχουν την ενημέρωση από τους καθόλα υπεύθυνους και δραστήριους συλλόγους που έχουν επιδείξει μέχρι τώρα έντιμη και συνεπή στάση στις τρέχουσες συγκυρίες και να μην υπερισχύουν ανεύθυνες και γενικόλογες εκτιμήσεις από άτομα χωρίς αρμοδιότητα ουσιαστική για το ευαίσθητο αυτό θέμα.

 

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here