ΑρχικήΠάργαΜε πολύ ικανοποιητικές πληρότητες εξελίσσεται ο Σεπτέμβριος για τα καταλύματα σε Κανάλι,...

Με πολύ ικανοποιητικές πληρότητες εξελίσσεται ο Σεπτέμβριος για τα καταλύματα σε Κανάλι, Καστροσυκιά, Βράχο, Λυγιά, Λούτσα και Πάργα, αναπληρώνοντας τις απώλειες των αρχών του καλοκαιριού

Δημοσιεύθηκε:

Πολύ ικανοποιητικά εξελίσσεται ο Σεπτέμβριος για τον τουρισμό της Πρέβεζας με την πληρότητα στα ξενοδοχεία (τόσο της παραλιακής ζώνης αλλά και του κέντρου της Πρέβεζας και της Πάργας) να φτάνει σχεδόν το 100%.

Τα καταλύματα σε Κανάλι, Καστροσυκιά, Βράχο, Λυγιά, Λούτσα, Πάργα και γενικότερα σε όλους τους παραλιακούς οικισμούς είναι γεμάτα και αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ με δυσκολία βρίσκει κανείς δωμάτιο έως και το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Κυρίως Έλληνες αλλά και αρκετοί ξένοι (από τα Βαλκάνια αλλά και Σκανδιναβικές χώρες) απολαμβάνουν αυτή την περίοδο τον ήλιο και την καταπληκτική θάλασσα της Πρέβεζας .

Σύμφωνα με δηλώσεις ξενοδόχων στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας η κίνηση του Σεπτεμβρίου φαίνεται να αναπληρώνει τις απώλειες που υπέστησαν τα καταλύματα λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών του Ιουνίου και του Ιουλίου, ενώ υπάρχουν κρατήσεις και για τον Οκτώβριο από γκρουπ κυρίως της Βόρειας Ελλάδας τα οποία αναμένεται να πραγματοποιήσουν εκδρομές στην περιοχή μας.

Τελευταία νέα

Ντίνος Παπαδημητρίου: Έρχεται λύση για τα επαγγελματικά δικαιώματα της Γεωπονικής Σχολής

Πολύ σκόνη σηκώθηκε τις τελευταίες ημέρες και στην Άρτα και μεγάλη φασαρία έγινε για...

Συνελήφθησαν δύο άτομα, που μετέφεραν με αυτοκίνητο 32,5 κιλά ακατέργαστη κάνναβη – Από τις αρχές του έτους έχουν κατασχεθεί 335 κιλά

Στην κατάσχεση ακόμη μίας σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών προχώρησαν σήμερα (28-03-2023) το πρωί σε περιοχή...

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου...

Περισσότερα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...
Αρέσει σε %d bloggers: