spot_img
ΑρχικήΠάργαΠραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δήμαρχου Πάργας κ. Φώτη...

Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δήμαρχου Πάργας κ. Φώτη Νάκια!!

Δημοσιεύθηκε:

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, και κόσμου, έγινα στο Καναλάκι, ο Αγιασμός  του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δήμαρχου  κ. Φώτη Νάκια.

Παρουσία των υποψηφίων του συνδυασμού και φίλων ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ» μετά τον αγιασμό, παρουσίασε τις βασικές αρχές του προγράμματός του, το οποίο είναι αποτέλεσμα δημιουργικού διαλόγου με τους δημότες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός αυτός, πριν τη διαμόρφωση του προγράμματός του, καλούσε τους πολίτες να πάρουν θέση
αξιολογώντας τα προβλήματα του Δήμου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νάκιας, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες και τους συνεργάτες του για την εντυπωσιακή τους παρουσία, ξεκινώντας την ομιλία του, ανέφερε:

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Ξέρετε πολύ καλά ποιος είμαι.

Ξέρετε το ποιόν μου είμαι άνθρωπος που πορεύτηκα στην ζωή με ήθος και αξιοπρέπεια, πάντα στην υπηρεσία του πολίτη ως αστυνομικός αλλά και ως ενεργός και έντιμος πολίτης και έχοντας πάντα επίγνωση των καθηκόντων μου.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Επειδή τα γραπτά πολιτικά δοκίμια κρύβουν λέξεις και νοήματα διφορούμενα πολλές φορές, και επειδή κάθε πολιτικός τα λέει έτσι για να είναι αύριο αλώβητος να πει φέρει πειν  εγώ δεν έταξα και δεν το έκανα. Και τώρα μεταξύ μας, εδώ που είμαστε να πούμε αλήθειες.

Εγκαινιάσαμε σήμερα το εκλογικό μας γραφείο, στην ουσία εγκαινιάσαμε το σπίτι μας από σήμερα έως και τις 2 Ιουνίου.

Σας διαβεβαιώνω ότι το σπίτι αυτό έχει δυνατά θεμέλια,  όπως ένα δέντρο με βαθιές ρίζες, πλούσιο  ριζικό σύστημα βαθιά μέσα στην γη, στέρεο, με κλαδιά δυνατά τα οποία μπορούν να στηρίξουν όλους  εσάς, δεν είναι ένα δέντρο σάπιο, γερασμένο και εν πολύς κουρασμένο που στο πρώτο φύσημα του ανέμου θα διαλυθεί.

Είναι ένα δέντρο που θα μείνει για πάντα στο Καναλλάκι για πάντα στο Δήμο Πάργας.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνατε να με δεχτείτε στο Καναλλάκι εμένα και την οικογένεια μου και να είμαι  ανάμεσα σας.

Είμαι 25 χρόνια στο Καναλλάκι ζω, κινούμαι και αναπνέω εδώ, είμαι ένας από εσάς και σας ευχαριστώ που με απόδεχτήκατε .

Σας ευχαριστώ που μου προσφέρετε 36 υπέροχους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου  και όλοι μαζί σαν μια ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται με αλληλοσεβασμό ,αλληλοεκτίμηση αλλά πάνω απ’όλα την αγάπη μας για το τόπο όπου γεννήθηκαν και πιο πολύ επιλέξαμε να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Εδώ και δέκα μήνες περίπου εγώ και μια παρέα φίλων και γνωστών από διαφορετικές ιδεολογίες μεταξύ μας, ξεκινήσαμε ένα δύσκολο αγώνα.
Έναδύσκολο αγώνα μια δύσκολη προσπάθεια να κατορθώσουμε να καταφέρουμε να φτιάξουμε έναν συνδυασμό.

Δεχτήκαμε πολλές πιέσεις. Ξέρετε πολύ καλά όλοι σας, όλοι περίμεναν στην γωνίαστο πρώτο  στραβοπάτημα να μας κυνηγήσουννα μας  λοιδορήσουν , και τιδεν είπανε, τα ξέρετε πολύ καλά. Να μην επαναλαμβάνομαι.

Τις πέντε Μαΐου εγώ και 36 φίλοι καταθέσαμε στο πρωτοδικείο Πρέβεζας  τον συνδυασμό μας ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ. Από 36 νέα άτομα, άφθαρτα, με γνώμονα το ήθος, την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια. Με αυτά θα πορευτούμε έως τις εκλογές και όχι μόνο.

Μόνοι μας ξεκινήσαμε, μόνοι μας θα το συνεχίσουμε αλλά και μετά τις εκλογές θυμηθείτε στο νέο δημοτικό συμβούλιο δεν θα ζητήσουμε από κανέναν να συνδιοικήσουμε. Θα διοικήσουμε μόνοι μας, όπως επιβάλει η απλή αναλογική.Μέσα από την σύνθεση θα φτιάξουμε τις προτάσεις εκείνες που είναι κατάλληλες για να βγάλουμε το δήμο Πάργας από το τέλμα.

Να είστε σίγουροι ότι δεν θα συνδιοικήσουμε με κανέναν και πολύ περισσότερο με ότι έχει σχέση με το παλιό,με δυνάμεις του χθές.

Δώστε μου την δύναμη να τα αλλάξω όλα για σας για τα παιδιά μας γιατί αξίζουμε περισσότερα αξίζουμε  καλύτερα

Σας ευχαριστώ πολύ όλους πάμε γερά πάμε δυνατά..

Τελευταία νέα

“Σαρώνει” και στο Διαδίκτυο ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας Τάσος Δράκος

Λίγες μέρες πριν τις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών και εντυπωσιάζει, η άνευ προηγουμένου, ανταπόκριση...

Σε ένα μαντρί στα ορεινά της Φωκίδας κρυβόταν ο 38χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Ο βοσκός με το μαντρί τον πέρασε για ληστή...

«Παγωμένη» η κοινωνία της Άρτας παρακολουθεί τις εξελίξεις με τη δολοφονία του άτυχου 65 χρόνου...

Άρτα: Τα πρώτα λόγια μετά τη δολοφονία πατροκτόνου στους αστυνομικούς: Σκότωσα τον πατέρα μου γιατί θα με σκότωνε εκείνος

Κυνικά ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 38χρονος από την Αρτα ότι δολοφόνησε τον 65χρονο πατέρα...

Περισσότερα