Σε μια πραγματική κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς προχώρησε το ζαχαροπλαστείο  ‘ΣΤΕΡΓΙΟΥ προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Πάργας.

Συγκεκριμένα, μαζί με τα τρόφιμα που θα δοθούν, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, δέχτηκε μια υπέροχη προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο, από το ζαχαροπλαστείο “’ΣΤΕΡΓΙΟΥ”, χριστουγεννιάτικα εδέσματα, προκειμένου να μοιραστούν στους ωφελούμενους στις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Ο υπεύθυνος του ζαχαροπλαστείου κ. Χρήστος Στεργίου δήλωσε στο Fanaripress.gr:

“Tα τελευταία χρόνια ολοένα και πιο έντονα, μέσω του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, επιδιώκουμε να συμβάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, στη μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη.

Η προσφορά αγάπης, είναι μία πρωτοβουλία στην κατεύθυνση ανακούφισης, όσο το δυνατόν περισσότερο, των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.”

Μπράβο στην οικογένεια Στεργίου που με την ξεχωριστή αυτή κίνηση, σε μια δύσκολη εποχή, στέκεται έμπρακτα στο πλάι των ανθρώπων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ