Το Chef Club, γραφείο Πρέβεζας, σε συνεργασία με το ΚεΔιΒιΜ2 Φάσμα διοργανώνει διήμερο σεμινάριο μαγειρικής το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Μαρτίου με τίτλο «Γαστρονομικές Περιπλανήσεις στην Πάργα» και ώρες 10:00 – 17:30 στο BIANCO Resort στην παραλία Πάργας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Chef, μάγειρες, μπαρίστες, στελέχη χώρων εστίασης και ξενοδοχείων, ζαχαροπλάστες αλλά και σε όσους αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική τέχνη.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Certificate/πιστοποίηση από το Κε.Δι.Βι.Μ2  ΦΑΣΜΑ Πάργας και βεβαίωση παρακολούθησης από το chef club.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − six =