Την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πάργας στην επικίνδυνη κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι της αλλά και της ευρύτερης περιοχής πίνοντας νερό-δηλητήριο, καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Πάργας!!

Μετά από την Δημόσια καταγγελία της Πρωτοβουλίας Πολιτών Δήμου Πάργας σας αναφέρουμε ότι:

Το χρόνιο αυτό ζήτημα που αποτελεί ντόμινο επικινδυνότητας για κατοίκους, ζώα και καλλιέργειες  παρατηρείται από το 2016 και κανένας αρμόδιος φορέας του Δήμου δεν έκανε απολύτως τίποτα!!

Πάρα της διαμαρτυρίες, και γνωστοποιώντας το πρόβλημα στην δημοτικά Αρχή και στους τοπικούς Δημοτικούς συμβούλους της Πάργας, οι κάτοικοι της εξακολουθούν να βρίσκονται στο έλεος της αδιαφορίας.

Οι πολίτες είναι εγκαταλελειμμένοι από τον Δήμο ακόμα και σχέση, με την υποχρέωση της τελευταίας να τους παρέχει τη δέουσα προστασία και διοχέτευση του δημοσίου αγαθού του νερού

Απόρροια όλης αυτής της χρονίζουσας κατάστασης, είναι ότι η υγεία και η ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής βρίσκονται διαρκώς σε κίνδυνο, με ό, τι, σε κάθε περίπτωση, αυτό το ΜΕΓΑΛΟ ζήτημα συνεπάγεται και για τα ζώα και τις καλλιέργειες της περιοχής.

Επειδή τίθεται σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας, το οποίο χρήζει άμεσης αντιμετώπισης, ζητάμε την παρέμβαση του Εισαγγελέα, ώστε να σταματήσουν να στάζουν «φαρμάκι» οι βρύσες και οι ζωές των πολιτών.

Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει και να παίζει με την υγεία των πολιτών!!

 

Πολίτες της Πάργας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ