ΑρχικήΠάργαΣε εξέλιξη οι έλεγχοι για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού σε Πρέβεζα και...

Σε εξέλιξη οι έλεγχοι για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού σε Πρέβεζα και Καναλάκι

Δημοσιεύθηκε:

 

 

Στην Πρέβεζα βρέθηκε σήμερα ο διευθυντής της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου Γιάννης Νικόπουλος και μεταξύ των υπηρεσιακών συναντήσεων που είχε πραγματοποίησε , συνοδευόμενος από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Υγείας Πρέβεζας, ελέγχους για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού Νόμου σε καταστήματα της πόλης.

Όπως σημείωσε ο κ.Νικόπουλος οι έλεγχοι σε όλη την Ήπειρο συνεχίζονται και μπορεί να μην υπάρχουν μέχρι στιγμής συγκεντρωτικά στοιχεία για τα αποτελέσματα τους, ωστόσο εκείνο που φαίνεται και αποτελεί γεγονός ενθαρρυντικό είναι ότι τόσο οι καταστηματάρχες όσο και οι πολίτες φαίνονται διατεθειμένοι αυτή την φορά να τηρήσουν τα όσα προβλέπει ο αντικαπνιστικός Νόμος.

Σε αυτό βέβαια βοηθά και ο καιρός, αφού οι θαμώνες των καταστημάτων, τουλάχιστον τις πρωινές ώρες κάθονται στους εξωτερικούς χώρους, ενώ το κάπνισμα φαίνεται να έχει περιοριστεί συνειδητά και το βράδυ στους κλειστούς χώρους των καταστημάτων.

Σύμφωνα με τους ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί στα καταστήματα της πόλης και από το κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας και της Διεύθυνσης Υγείας εξάλλου επιβεβαιώνονται ακριβώς οι εκτιμήσεις του κ.Νικόπουλου ότι τόσο οι καταστηματάρχες όσο και οι πολίτες επιθυμούν να εφαρμόσουν το Νόμο.

Μέχρι στιγμής στην Πρέβεζα στο Καναλάκι αλλα και στα χωριά του Φαναρίου, δεν έχει διαπιστωθεί καμία παράβαση και όλοι ευελπιστούν ότι αυτή την φορά ο Νόμος που επικαιροποιείται διαρκώς εδώ και μια δεκαετία αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ αυτή την φορά με την συνεργασία όλων επιτέλους θα εφαρμοστεί.!

Τελευταία νέα

Ντίνος Παπαδημητρίου: Έρχεται λύση για τα επαγγελματικά δικαιώματα της Γεωπονικής Σχολής

Πολύ σκόνη σηκώθηκε τις τελευταίες ημέρες και στην Άρτα και μεγάλη φασαρία έγινε για...

Συνελήφθησαν δύο άτομα, που μετέφεραν με αυτοκίνητο 32,5 κιλά ακατέργαστη κάνναβη – Από τις αρχές του έτους έχουν κατασχεθεί 335 κιλά

Στην κατάσχεση ακόμη μίας σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών προχώρησαν σήμερα (28-03-2023) το πρωί σε περιοχή...

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου...

Περισσότερα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...
Αρέσει σε %d bloggers: