Στην περιοχή της Πρέβεζας θα βρεθεί τα χρονικά διαστήματα 13,21,29 Μαΐου και 14 Ιουνίου τηλεοπτικό συνεργείο της της εταιρίας “Warner Bros International Television Production Sverige AB” προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα στο Ωδείο της Νικόπολης και στα Κάστρα της Πάργας και της Ανθούσας στο πλαίσιο παράγωγης τηλεοπτικής σειράς για την σουηδική τηλεόραση.

Η συγκεκριμένη εταιρία σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας η πραγματοποιεί διεθνείς τηλεοπτικές παραγωγές και προσαρμόζει διεθνή σχήματα στην σουηδική αγορά.

Είναι δε η ίδια που έχει αναλάβει τα γυρίσματα της διεθνούς τηλεοπτικής σειράς , “THE BACHEL” στην ακτογραμμή Πρέβεζα, Συβότων, Αχέροντα και στα Ζαγοροχώρια.

Η ιστορία περιγράφει έναν περιζήτητο εργένη που του δίνεται η ευκαιρία να βρει την αληθινή αγάπη και τη γυναίκα που θα παντρευτεί.

Ξεκινώντας ένα ρομαντικό ταξίδι με κατεύθυνση ένα ελληνικό νησί θα γνωρίσει 25 υποψήφιες νύφες, όπου μέσα από διάφορες περιπέτειες και ρομαντικές συναντήσεις θα διαλέξει τη γυναίκα της ζωής του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ