spot_img
ΑρχικήΠάργαΜε σιγουριά και αυτοπεποίθηση κινείται η πρωτοβουλία πολιτών Δήμου Πάργας καθώς ο χρόνος...

Με σιγουριά και αυτοπεποίθηση κινείται η πρωτοβουλία πολιτών Δήμου Πάργας καθώς ο χρόνος των εκλογών πλησιάζει!!

Δημοσιεύθηκε:

 
Μεγάλη δυναμική αναπτύσσει η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ, η οποία έχει ενεργοποιήσει ανθρώπους από τον ενιαίο καλλικρατικό Δήμο  Πάργας που δεν τους χαρακτηρίζει η  κομματική ταυτότητα ή  η επαγγελματική ενασχόλησή τους με την πολιτική αλλά χαρακτηρίζονται για την πρώτη τους εμπλοκή στα κοινά, διότι αγωνιούν  για την τύχη τους και το μέλλον  στον τόπο τους,   αγαπούν την γενέτειρά τους  και δεν θέλουν να φύγουν  στο εξωτερικό αναζητώντας εκεί καλύτερη τύχη, όμως θέλουν  να αγωνιστούν και να  δώσουν χρώμα και ανάπτυξη στο Φανάρι και την Πάργα.
 
Και  έτσι η  δημοτική κίνηση:  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Κατσούκη,  ενώ ακάθεκτη και αποφασιστικά ανακοινώνει  τα ονόματα  των υποψηφίων, ξεκινά παράλληλα  και τον διάλογο με τους πολίτες αρχής γενομένης :
την Κυριακή,  17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10. 30 π.μ.   στην Αγιά Πάργας,
 
Ο κ.  Βασίλης Κατσούκης και η ομάδα του διακρίνεται για την οργάνωση και τον σχεδιασμό στον προεκλογικό αγώνα που κάνουν με συνέπεια και ήθος,  κινούνται με σοβαρότητα και με βήματα καλά μελετημένα, ζηλευτά και από τις πιο δυνατές παρατάξεις που αναπτύσσονται αυτό τον καιρό για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλη την Ελλάδα.
 
Έτσι έμπρακτα αποδεικνύει η παράταξη: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥΠΑΡΓΑΣ ότι ήρθε για να ανατρέψει το κατεστημένο,  την γενιά  των επαγγελματιών πολιτικών, τη γενιά των αυτοδιοικητικών που σκέφτονται τους  «δικούς τους» , ήρθε  για να κάνει την διαφορά με το να χτυπήσει το «μαχαίρι στο κόκαλο», όχι με τυμπανοκρουσίες και ψεύτικες υποσχέσεις, δεν είναι ψευτοσωτήρες,  αλλά έχει πάρει μία μεγάλη  ΑΠΟΦΑΣΗ: 
Να εργαστεί με ομαδικότητα και θετικό πνεύμα με όραμα για τον τόπο, με εντιμότητα, διαφάνεια και ειλικρίνεια, πάντα με σύμμαχο τη νομιμότητα και να είναι το Δημαρχείο η κυψέλη παραγωγής ιδεών και αποτελεσματικού έργου με την συμμετοχή όλων αδιακρίτως των Παργινών και των Φαναριωτών (ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες γεωργοί,, κτηνοτρόφοι, εργαζόμενοι, άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, ομάδες ΑΜΕΑ, τρίτη ηλικία, νέοι, μαθητές).
 
Και όσοι γρήγορα –γρήγορα  έβαλαν την ετικέτα της κατηγοριοποίησης  στην  συγκεκριμένη παράταξη, ως μία  μη προβεβλημένη επιστημονική ομάδα πολιτών του Δήμου Πάργας που ο επικεφαλής τους είναι παιδί ενός  «κοινωνικά κατώτερου θεού»   έκαναν τραγικό λάθος, διότι έτσι μειώνουν συνανθρώπους  τους που συναντούν καθημερινά και υπάρχουν και συμβιώνουν στην ίδια περιοχή, έχουν κοινωνικές σχέσεις μαζί τους,  είναι παραγωγικοί, αξιόλογοι  και πολύ αγαπητοί.
Δεν τιμά καθόλου εκείνους που θέλουν να λέγονται «ειδικοί» ότι είναι ανώτεροι  όλων,  αντίθετα έχουν προκαλέσει με τέτοιες δηλώσεις που παπαγαλάκια ρητορεύουν στα καφενεία ότι μειώνονται δραματικά στα μάτια των πολιτών του Δήμου Πάργας.
Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι «ειδικοί» και οι  «εγγράμματοι» ότι η κοινωνία είναι μια μεγάλη αγκαλιά και χωράει όλους, όλοι ναι μεν δεν είμαστε ίδιοι είμαστε όμως ίσοι.
Και ο Θεός δεν κάνει διακρίσεις στους ανθρώπους! Ας λογικευτούν όσοι λοιπόν υπερηφανεύονται έχουν πολλά κιλά γνώσεις.
 
Ποιος αλήθεια μπορεί να χαρακτηρίσει τους ανθρώπους σε « καλούς» και  «κακούς» από τον τίτλο σπουδών τους αποκλειστικά και μόνο;
Ποιος αλήθεια πιστεύει ότι το ήθος, η αγάπη για τις ρίζες μας και τον  τόπο μας, η προσφορά στην κοινωνία είναι προνόμιο των εγγράμματων;  Οι γνώσεις και η επιστημονικότητα βεβαίως συμβάλλουν στην πρόοδο και την βελτίωση μια κοινωνίας, αλλά εδώ δεν μετράμε ζυγίζοντας τα πτυχία και τις γνώσεις στις παρατάξεις που θα κατέλθουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Διότι όλες θα απαρτίζονται από ανθρώπους αξιόλογους που έχουν λίγες ή πολλές γνώσεις.
Τα κριτήρια για την επιλογή των υποψηφίων  δεν είναι οι  πολλές γνώσεις λοιπόν.
Η πεμπτουσία της αυτοδιοίκησης είναι η βούληση, η αγάπη για προσφορά στα κοινά, η εντιμότητα, το ήθος και η δουλειά που πρέπει να ρίξουν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, όλοι ανεξαιρέτως , έχοντας όμως ΟΡΑΜΑ!
 
Ποιος αλήθεια είναι εκείνος που μπορεί να αρνηθεί το μέγα έργο που άφησε ένας πρόεδρος χωριού, μόλις τέσσερα χρόνια ενασχόλησής του, και  αναφερόμαστε στον Βασίλη Κατσούκη που όντας Έλληνας του Εξωτερικού, έβαλε τα «γυαλιά»  σε όλους τους εγγράμματους της περιοχής του Φαναρίου και  πίστεψε αλλά και ασχολήθηκε με την  τοπική ιστορία, στηρίζοντας  με αυτοχρηματοδότηση πέντε χρόνια εκδηλώσεις, την ανέγερση μνημείου, την έκδοση βιβλίου,  παρουσία επώνυμων ανθρώπων των Γραμμάτων των Πανεπιστημίων μας  και των κοινωνικών αγώνων;
 
Ο Βασίλης Κατσούκης δεν έκανε ποτέ τον «ειδικό»  αλλά έχει δυνατή ελληνική ψυχή και απέδειξε ότι την ιστορία του χωριού του την έβαλε μέσα στην λίστα των αναγνωρισμένων ιστορικών σελίδων της νεότερης ιστορίας της Ελλάδος και αυτό το έκανε μόνο και μόνο για την τιμή των ανθρώπων του χωριού του.
 
Ο Βασίλης Κατσούκης είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που πρόκοψε μέσω της δουλειάς του, εργαζόμενος με την οικογένειά του σκληρά όπως έχουμε δει όλους τους απανταχού Φαναριώτες να προκόβουν παντού όπου έχουν βρεθεί.
 
Ο Βασίλης Κατσούκης ποτέ δεν φανέρωσε τον εθελοντισμό  που τον κάνει εδώ και χρόνια στο Φανάρι,  πριν ακόμα ασχοληθεί με την κοινότητα του χωριού του, ως πρόεδρος του χωριού του.
 
Ο Βασίλης Κατσούκης  είναι  ΑΝΘΡΩΠΟΣ, έχει «ψυχή» και όραμα , έχει την προσωπική του δύναμη και δεν  φοβάται να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Πάργας, διότι έχει ένα χάρισμα:
Αποστρέφεται την κοροϊδία και την εξαπάτηση των δικών του συμπολιτών που γνωρίζει πολύ καλά πώς πασχίζουν για «τα προς το ζην».  
Καταφέρνει  να φέρνει κοντά του αγνούς ανιδιοτελείς ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στα «κοινά», και στο ταξίδι αυτό της Αυτοδιοίκησης έχουν έρθει μαζί του  απλά και  θέλουν να αποχωρήσουν , διότι οι θέσεις αυτές δεν είναι «εσαεί»,  πάλι απλά αλλά γεμάτοι ηθική δικαίωση ότι κάτι έκαναν για όλους τους συντοπίτες τους, για όλο τον Δήμο Πάργας, άρα και για εκείνους.
Δείτε το επίσημο site της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Τελευταία νέα

Πάργα: Μελέτη για ήπιες παρεμβάσεις-ευπρεπισμού αποκατάστασης λιθόστρωτου για την ασφαλή περιήγηση στο Κάστρο

Τη μελέτη για ήπιες παρεμβάσεις-ευπρεπισμού αποκατάστασης λιθόστρωτου για την ασφαλή περιήγηση στο Κάστρο της...

Eυθύνες και τσουχτερό πρόστιμο στην Περιφέρεια Ηπείρου για την περιβαλλοντική καταστροφή στο Λούρο εισηγούνται οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος

Eυθύνες και συνακόλουθα τσουχτερό πρόστιμο στην Περιφέρεια Ηπείρου για την περιβαλλοντική καταστροφή στο Λούρο...

Πάτρα: Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Διονύση που πάσχει από καρκίνο στο μάτι και πρέπει να χειρουργηθεί στη Γερμανία

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 4,5 ετών Διονύση από την Πάτρα που...

Τριμελής Επιτροπή Γιατρών: Προς κατάρρευση το νοσοκομείο Άρτας

Στα σημαντικά προβλήματα που εδώ και καιρό αντιμετωπίζει  το Νοσοκομείο Άρτας εστιάζει με νέα...

Περισσότερα