Την εμφάνισή του μετά από πολύ καιρό έκανε ο επιχειρηματίας και πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Σπύρος Κυριάκης.

Ο κ. Κυριάκης έδωσε το «παρών» στην Βαλανιδορραχη, στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τα 200 χρόνια από την Μάχη της Σπλάντζας, όπου έχασε την ζωή του ο ήρωας Κυριακούλης Μαυρομιχάλης.

Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ μετά τις εκλογές του 2019, αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, και σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Έτσι, τα τελευταία χρόνια, έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια του, και στην επιχείρηση που διατηρεί στην Πάργα.

Τον κ. Κυριάκη υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ζαχαριάς, ενώ είχε μια ολιγόλεπτη ομιλία με τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Αχιλλέα Γκούμα.

Ερωτηθείς αν θα είναι και πάλι υποψήφιος, απέφυγε να απαντήσει κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του.

Λίγα λόγια για τον Σπύρο Κυριάκη.

Η ενασχόληση του με την πολιτική άρχισε ουσιαστικά λίγο καιρό μετά την εκλογή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Γράφτηκε στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ. τον Απρίλιο του ‘97 ενώ υπήρξε μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ηνωμένου Βασιλείου κατά τα φοιτητικά του χρόνια.

Εκλέχτηκε μέλος του τοπικού συμβουλίου Νέας Δημοκρατίας Πάργας τον Μάιο του 2006, και λίγες μέρες μετά μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Πρέβεζας αλλά και μέλος ΝΟΜ.ΕΚ.Ε. Πρέβεζας.

Έχει διατελέσει υπεύθυνος νομού για τη Νέα Δημοκρατία στις Εθνικές εκλογές του 2007 και του 2009, καθώς και στις ευρωεκλογές του 2009. Παράλληλα ήταν συνεργάτης της γραμματείας πολιτικού σχεδιασμού από το 2007 έως το 2009.

Από τον Μάιο του 2011 έως τον Μάιο του 2012 ήταν μέλος της Κεντρικής επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Το 2016 οι σύνεδροι του 10ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας του έκαναν την τιμή να τον εκλέξουν στην 48ηθέση των μελών της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ