Σπύρος Κυριάκης: Ο Κεντρικός πρωταγωνιστής για τη διεκδίκηση της Βουλευτικής Έδρας της Πρέβεζας!

 

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΟΡΓΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΟΓΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 7Ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Ο Σπύρος Κυριάκης με εντεινόμενη κινητικότητα λόγω του μικρού προεκλογικού χρόνου και επιπλέον ύστερα από τα θεαματικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών που είδαμε όλη η Ελλάδα να βάφεται μπλε, είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη που κατάγεται από την όμορφη Πάργα και βρίσκει μεγάλη απήχηση στο νομό Πρέβεζας, με την πολλά υποσχόμενη πορεία του και παρουσία του.

Με την αμεσότητα που τον διακρίνει και την πολύ καλή γνώση του προγράμματος του πολιτικού του χώρου, συμμετέχοντας και ο ίδιος στις ομάδες εργασίας για τον σχεδιασμό της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, αφουγκράζεται τα προβλήματα που του εκθέτουν οι κάτοικοι του νομού του, συζητά μαζί τους για όλα όσα απασχολούν τους Έλληνες και σφίγγοντάς τους το χέρι, τους δηλώνει με αίσθημα ευθύνης : ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Είναι ένας από τη νέα γενιά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να αξιοποιήσει για να εργαστούν για την Ελλάδα, για την τύχη της και την αξιοπρέπειά της μέσα στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα

Μπροστά σε αυτή την κατρακύλα που γνωρίζει η ελληνική οικονομία αντιλαμβάνεται πολύ καλά τι σημαίνει επιχειρηματικότητα στην πρωτοφανή αυτή οικονομική κρίση, γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να σταθεί μία επιχείρηση στην Ελλάδα, γνωρίζει τις μεγάλες δυσκολίες της ελληνικής περιφέρειας και μάλιστα της ηπειρωτικής γης. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να προωθήσει και να αναδείξει το μέγεθος των προβλημάτων του νομού Πρέβεζας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι, κοντινό πλάνο και εσωτερικός χώρος

Επιπρόσθετα είναι γαλουχημένος και εκπαιδευμένος, με την αποφασιστικότητα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για τομές και απομάκρυνσης κάθε παθογένειας που κόστισε σε όλους τους Έλληνες, καθώς γνωρίζονται πολύ καλά, και από κοινού με πολλά άλλα νέα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θέλουν να τα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο, να αναστρέψουν τη ρότα της πατρίδας μας, θέλουν να αφήσουν πίσω ό,τι πόνεσε τόσο τους Έλληνες όσο και την αξιοπρέπεια της περήφανης Ελλάδας, από την θητεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ_ΑΝΝΕΛ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται

Για την Πρέβεζα, το Ζάλογγο, το Φανάρι, την Πάργα, τη Φιλιππιάδα, τον Γοργόμυλο, για το πιο μικρό χωριό του παραμελημένου νομού Πρέβεζας που πλην όμως είναι πλούσιος σε φυσικό πλούτο, και το γνωρίζει αυτό καλά αφού επιχειρηματικά δραστηριοποιείται στην Πάργα, είναι ο δικός μας νέος άνθρωπος που θα τρέξει, θα προσπαθήσει, θα εργαστεί, θα προτάξει το συμφέρον όλων μας, θα προτάξει την Ελλάδα και τις αξίες της, την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, την Ελλάδα με τους περήφανους Έλληνες.

Οι πολίτες της Πρέβεζας ξεχωρίζουν τον δυναμισμό του και το όραμά του. Δηλώνουν απερίφραστα ότι θα τον εμπιστευτούν και θα του δώσουν τη δύναμη να μπει στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για την αλλαγή της νέας εποχής που θα φέρει η εκλογή κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ