Η πόλη της Πάργας θα φιλοξενήσει τις εργασίες του 35ου Πανελληνίου Συνεδρίου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 21 Απριλίου.

Η επίσημη έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 18 Απριλίου και ώρα 6 το απόγευμα με προσκεκλημένες τις αρχές και τους φορείς της ευρύτερης περιοχής.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν περισσότεροι από 300 αστυνομικοί από την Ελλάδα και 15 ακόμη χώρες, ενώ σύμφωνα με την Τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (σε συνέντευξη τύπου που είχαν παραθέσει στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ) η Πάργα επελέγη λόγω των ξενοδοχειακών υποδομών που υπάρχουν εκεί, ενώ οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν πολλές από τις ομορφιές του Νομού.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι η μοναδική παγκόσμια οργάνωση αστυνομικών χωρίς διακρίσεις βαθμού, γλώσσας, φυλής , θρησκείας και χωρίς συνδικαλιστές ή πολιτικές επιδιώξεις ενώ στόχος (σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Σοφοκλή Κίτσιο) είναι η δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης, φιλαλληλίας, αμοιβαίας κατανόησης , φιλίας και αδελφοσύνης μεταξύ των αστυνομικών και των οικογενειών τους σε Εθνική και Παγκόσμια κλίματα με έμβλημα την φράση “Υπηρετώ δια της φιλίας” .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ