Ένα πάγιο αίτημα των ξενοδοχουπαλλήλων της Πάργας γίνεται πράξη (μετά από προσπάθειες 20 και πλέον ετών).

Ο λόγος για τις εγγραφές των ξενοδοχουπαλλήλων στα μητρώα του ΟΑΕΔ χωρίς αυτοί να χρειάζεται να μετακινηθούν στην Πρέβεζα αφού η διαδικασία από την επόμενη Τετάρτη θα γίνεται στην Πάργα.

Μέχρι σήμερα οι ξενοδοχουπάλληλοι του πιο τουριστικού ίσως Δήμου της Ηπείρου με την λήξη της σεζόν έπρεπε να κατέβουν στην Πρέβεζα προκειμένου να εγγραφούν στα μητρώα του ΟΑΕΔ για να λάβουν το επίδομα ανεργίας.

Στο εξής η διαδικασία αυτή θα γίνεται στην Πάργα στο γραφείο που λειτουργεί ο ΟΑΕΔ της Πρέβεζας σε κτίριο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Πάργας.

Ο Σύλλογος Ξενοδοχουπαλλήλων Πάργας ευχαριστεί για την εξέλιξη αυτή τόσο το Δήμαρχο Πάργας Αντώνη Νάστα όσο και τον Διευθυντή του ΟΑΕΔ Πρέβεζας Δημήτρη Κώτση.

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Πάργας από το 2013 έχει προχωρήσει στη διάθεση του κτιρίου προκειμένου (με την συνεργασία του ΟΑΕΔ) να εξυπηρετούνται οι δημότες (με την έκδοση βεβαιώσεων ανεργίας, τις εγγραφές ανέργων, την ανανέωση δελτίων ανεργίας κλπ) ενώ με τη νέα υπηρεσία που αφορά τους ξενοδοχουπαλλήλους λύνεται ένα ακόμη πρόβλημα για τους κατοίκους της Πάργας, οι οποίοι δεν θα χρειάζεται πλέον να μετακινηθούν στην Πρέβεζα για να εγγραφούν στο ταμείο ανεργίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ