ΑρχικήΠάργαΣτην Πάργα το 35ο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης...

Στην Πάργα το 35ο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών- Μεγάλη η προβολή για ολόκληρο το Νομό

Δημοσιεύθηκε:

Με την αναγγελία μιας ξεχωριστής διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στην Π.Ε Πρέβεζας, ξεκινά η νέα χρονιά για το παράρτημα της Πρέβεζας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Ο λόγος για το 35ο συνέδριο του φορέα των απανταχού εν ενεργεία και αποστράτων αστυνομικών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πάργα από 17 έως 21 Απριλίου 2019.

Όπως τόνισε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο πρόεδρος του παραρτήματος της Πρέβεζας Σοφοκλής Κίτσιος (πλαισιωμένος από τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου) πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν περίπου 300 άτομα από όλη την Ελλάδα αλλά και από Ενώσεις Αστυνομικών του εξωτερικού.

“Η προβολή για την Πρέβεζα θα είναι πολύ μεγάλη όπως γίνεται σε κάθε περιοχή όπου φιλοξενείται το Συνέδριο” τονίζει ο κ.Κίτσιος, υπογραμμίζοντας ότι μέσω της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών αναπτύσσονται σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες (αφού στους “κόλπους” της δεν έχει θέση η πολιτική, η θρησκεία και άλλες τέτοιοι παράμετροι που συχνά δημιουργούν διχασμό).

 

Η επιλογή της Πάργας ως τόπος διεξαγωγής του Συνεδρίου έχει να κάνει με την ξενοδοχειακή υποδομή, ωστόσο ημερήσιες επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν και στο Δήμο Ζηρού αλλά και στην Πρέβεζα.

Αμέσως μετά την συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Παραρτήματος της Πρέβεζας παρουσία των αρχών της πόλης.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος, ο οποίος ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους και κυρίως στους αστυνομικούς οι οποίοι επιτελούν ένα σημαντικό έργο για την κοινωνία.

Τις ευχές τους προς τους αστυνομικούς , προς τις αρχές της πόλης αλλά και προς όλους τους πολίτες απεύθυνε ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας Πάρις Νίκου καθώς και ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κώστας Σιώρος.

Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι βουλευτές Κώστας Μπάρκας και Στέργιος Γιαννάκης, οι Δήμαρχοι Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, Πάργας Αντώνης Νάστας και Ζηρού Νίκος Καλαντζής, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τους αστυνομικούς για μια χρονιά με ελπίδα και αισιοδοξία.

 

Τελευταία νέα

Why You Should Consider a Whole-Home Water Purification System

Clean water is essential for the well-being of your family and your house. Unfortunately,...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Περισσότερα