Τα γυρίσματα του δημοφιλούς reality «The Bacelor» που προβάλλεται σε τριάντα χώρες με εκατομμύρια πιστούς τηλεθεατές έρχονται στην… Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα για την εκδοχή που αφορά στον περιζήτητο εργένη στις Σκανδιναβικές χώρες τα γυρίσματα των 20 επεισοδίων, θα ξεκινήσουν τέλη Απριλίου, στην ακτογραμμή Πρέβεζα – Σύβοτα, τον Αχέροντα και τα Ζαγόρια.

Ο Αχέροντας πέρα από την φυσική ομορφιά ανταποκρίνεται στις δραστηριότητες Ιππασίας και Ράφτινγκ που είναι απαραίτητα στις ανάγκες της εκπομπής.

Μάλιστα ο  αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, όσο και οι εκπρόσωποι ξενοδόχων και εστίασης διαβεβαίωσαν την στήριξη με κάθε τρόπο στο όλο επιχείρημα: «Προσπαθούσαμε πολύ καιρό να προσελκύσουμε γυρίσματα ταινίας η τηλεοπτικών σώου στην περιοχή μας και εσείς μας το προσφέρεται στο πιάτο», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Ιωάννου στους εκπροσώπους της Αpollo.

Τέλος στα τέλη του Μάρτη αντιπρόσωποι της παραγωγής θα επισκεφτούν τους τόπους γυρισμάτων και καθώς είναι γνωστή η ευαισθησία των Σκανδιναβών σε θέματα ποιότητας περιβάλλοντος και καθαριότητας, οι υπηρεσίες του Δήμου θα πρέπει να τρέξουν πολύ για να αποκαταστήσουν το αποκαρδιωτικό θέαμα που παρουσιάζουν σήμερα οι πηγές του Αχέροντα, καθώς αν χαθεί αυτή η ευκαιρία, θα είναι ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα στην προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ