ΟΙ Μετρήσεις καλύτερης απόδοσης καθώς και η Απήχηση-Προβολή του δημοσιεύματος , σχετικά με το έργο του Δημάρχου μέσα από τις εικόνες, έχει φτάσει στο ασύλληπτο νούμερο 8.985 αναγνωστών σε όλη την επικράτεια του νομού Πρεβέζης.
Ευχαριστούμε θερμότατα όλους τους φίλους και φίλες αναγνώστες, γιατί με την απήχηση που επεφύλαξαν στο προαναφερθέν δημοσίευμα, επιβεβαιώνουν με τον πιο ηχηρό τρόπο την εμπιστοσύνη τους τόσο στο έργο του Δημάρχου Αντώνη Νάστα, όσο και την αποδοχή τους στα έργα που συνεχίζονται και στα έργα που έρχονται για τον δήμο Πάργας μας.
Τους διαβεβαιώνουμε οτι στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο τόσο ο Δήμαρχος όσο και όλη η ομάδα του συνδυασμού “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ” και όλοι εμείς που αγωνιούμε για το μέλλον του τόπου θα συνεχίσουμε αδιάλειπτα να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας στο δήμο ώστε να διαμορφώσουμε μια ισχυρή δυναμική για την παραπέρα ανάπτυξη και ανάδειξη της τοπικής κοινωνίας του δήμου Πάργας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας!