Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Δήμαρχο Πάργας κ. Αντώνης Νάστα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fanaripress.gr o κ. Μητσοτάκης «συνεχάρη τον κ. Νάστα για τον πολιτικό αγώνα που έδωσε, και το πολιτικό ήθος που διέκριναν αυτόν και τους συνεργάτες του καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου.

Ο αρχηγός της Ν.Δ. αναγνωρίζει την προσφοράς του κ. Νάστα, για την αδιάλειπτη και εποικοδομητική παρουσία του στα κοινά, και της πολυετούς παρουσίας του στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

“Η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η ακεραιότητα το ήθος και η υψηλή αίσθηση του καθήκοντος που έχεις επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια, πρέπει να αποτελούν πρότυπο για όλους” ήταν τα λόγια του κ. Μητσοτάκη προς τον κ. Αντώνη Νάστα σύμφωνα με πηγές του Fanaripress.gr.

Το πάθος και το μεράκι του, η ικανότητα να αξιολογεί τις καταστάσεις και να υιοθετεί τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων και κυρίως οι πρωτοπόρες πρωτοβουλίες του, σε συνδυασμό με τις καινοτόμες ιδέες του, τον κατέστησαν ως έναν από τους πιο δραστήριους αυτοδιοικητικούς παράγοντες, που άφησαν το στίγμα τους στο Ν. Πρέβεζας τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια.

Η αυτοδιοικητική και συνδικαλιστική δράση του Αντώνη Νάστα είναι πλούσια και παραγωγική και μετρά σχεδόν 30 χρόνια.

Την περίοδο 1994-1998 ήταν Πρόεδρος Κοινότητας Λούτσας και Γραμματέας της ΤΕΔΚ Πρέβεζας.

Την περίοδο 1998-2002 ήταν Σύμβουλος Επιμελητηρίου Πρέβεζας και Οικονομικός Επόπτης.

Το διάστημα 2006-2010 ήταν Δήμαρχος Φαναρίου, Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου και Αντιπρόεδρος του ΧΥΤΑ Καρβουναρίου.

Την περίοδο 2011-31/08/2014 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος του Καλλικρατικού Δήμου Πάργας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Την 1-9-2014 ανέλαβε Δήμαρχος Πάργας έχοντας εκλεγεί από την πρώτη ψηφοφορία με ποσοστό 67%.

Το Νοεμβρίου 2014 εκλέχτηκε Γενικός Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου.

Το Δεκέμβριο του 2014 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχ/σης Στερεών Αποβλήτων της 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου (” ΧΥΤΑ Καρβουναρίου”).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ