ΑρχικήΠάργαΣυγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την επέμβαση της Θεοδώρας από το Καναλάκι

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την επέμβαση της Θεοδώρας από το Καναλάκι

Δημοσιεύθηκε:

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν και χαμόγελα αισιοδοξίας πλημμύρισαν την οικογένεια της  Θεοδώρας από το Καναλάκι, που πλέον έχει την δυνατότητα να υποβληθεί σε ολική κρανιοπλαστική. Ένα απαραίτητο όπως αναφέρουν οι γιατροί χειρουργείο με υπέρογκο κόστος για την πορεία της υγείας της.

Η Θεοδώρα είναι μια 31χρονη γυναίκα, που μέχρι πρότινος είχε μια αρκετά δραστήρια ζωή, ενώ δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Πριν από μερικούς μήνες όμως, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της και κατέρρευσε στο πάτωμα.  Τότε οι γονείς της την μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου έπειτα από μια σειρά απεικονιστικών εξετάσεων, διαπίστωσαν ότι η νεαρή γυναίκα υπέστη ρήξη ανευρύσματος που προκάλεσε αιμορραγία στον εγκέφαλο.
Η Θεοδώρα υπεβλήθη άμεσα σε κρανιοτομία, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από τον Μάιο μέχρι και σήμερα, έχει υποβληθεί σε 8 χειρουργικές επεμβάσεις στον εγκέφαλο, λόγω εμφάνισης αιματωμάτων. Νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο, όπου υποβάλλεται σε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης, αφού δεν είναι πλέον σε θέση να κινηθεί, να μιλήσει ή να επικοινωνήσει με τους οικείους της.
Όλο αυτό το διάστημα, πλήθος κόσμου από την περιοχή του Καναλακίου, της Πάργας και της Πρέβεζας, από το υστέρημά του, συνεισέφερε προκειμένου να βοηθήσει και να κερδίσει η Θεοδώρα το στοίχημα με τη ζωή. Τώρα πια οι ευχές όλων είναι η επέμβαση που πρόκειται να γίνει να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Όπως αναφέρει ο οργανισμός «Πράξη Αγάπης» το κόστος 81.479 ευρώ της νοσηλείας της και του χειρουργείου, συγκεντρώθηκε. Στην αρχή φαινόταν δύσκολο να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτούνταν. Για ακόμη μια φορά όμως η ανθρωπιά έκανε ένα μικρό θαύμα, και σε σύντομο διάστημα συγκεντρώθηκε το ποσό χάρη στην αλληλεγγύη όλων σας !!!

 

 

Τελευταία νέα

Νέα Διανομή Τροφίμων στους Δήμους Πρέβεζας, Πάργας, και Ζηρού.

Νέα διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας στις 7-9 Ιουνίου 2023...

Ιωάννινα: Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου καθώς και 5 παράτυποι μετανάστες

Συνελήφθη σε περιοχή των Ιωαννίνων αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία...

Στον κατάλογο της UNESCO τα μολύβδινα ελάσματα από το Ιερό και το Μαντείο του Δία και της Διώνης στη Δωδώνη

Την ένταξη των μολύβδινων χρηστήριων πινάκιων από το Ιερό και το Μαντείο του Δία...

Φυλάκιση 13 ετών στον 43χρονο που σκότωσε τη μητέρα του με ξύλινες τάβλες

Καταδικαστική ήταν η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στο Ηράκλειο για τον 43χρονο που δολοφόνησε τη...

Περισσότερα

Ιωάννινα: Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου καθώς και 5 παράτυποι μετανάστες

Συνελήφθη σε περιοχή των Ιωαννίνων αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία...