ΑρχικήΠάργαΣυνεχίζει να Σαρώνει ο Αντώνη Νάστα στην προεκλογική περιοδεία !! Η Μεγάλη...

Συνεχίζει να Σαρώνει ο Αντώνη Νάστα στην προεκλογική περιοδεία !! Η Μεγάλη προσέλευση του κόσμου και τα θετικά μηνύματα τον βγάζουν νικητή από την Πρώτη Κυριακή!!

Δημοσιεύθηκε:

Με μεγάλη προσέλευση του κόσμου και θετικά μηνύματα συνεχίζονται οι περιοδείες του δήμαρχου Πάργας και εκ νέου υποψηφίου κ. Αντώνη Νάστα.

Ο κ. Νάστας και τα μέλη του συνδυασμού «Δημοτική Ενωτική Πορεία» επισκέπτονται τα χωριά στον Δήμο και συνεχίζουν τον δημιουργικό διάλογο με τους δημότες.

Κατά την Διάρκεια των επισκέψεων ο υποψήφιος δήμαρχος και οι συνεργάτες του αναλύουν το πρόγραμμα του συνδυασμού και ζητάνε από τους πολίτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του κ. Νάστα με την ψήφο τους, για να ολοκληρώσει το αναπτυξιακό έργο που έχει ξεκινήσει.

Ένα έργο που, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «παρά τις οικονομικές δυσκολίες είναι σπουδαίο και θα αναδείξει τον Δήμο Πάργας σε πρωτοπόρο και πρότυπο Δήμο σε όλη την χώρα».

Ο κ. Αντώνης Νάστας επισημαίνει ακόμη, την παρουσία των άξιων συνεργατών του και υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του, ζητώντας από τους κατοίκους των χωριών να τους στηρίξουν και να τους δώσουν τη δύναμη να υλοποιήσουν όλα τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και δρομολογηθεί.

Παράλληλα, οι δημότες είχαν την ευκαιρία να γνωστοποιήσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν στο κλιμάκιο της «Δημοτική Ενωτική Πορεία» ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την επίλυσή τους.

 

Τελευταία νέα

Why You Should Consider a Whole-Home Water Purification System

Clean water is essential for the well-being of your family and your house. Unfortunately,...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Περισσότερα