Μια σειρά θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Πάργας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ανάμεσα στα θέματα περιλαμβάνεται γνωμοδότηση για την κανονιστική των δραστηριοτήτων στον ποταμό Αχέρονται και κυρίως στην περιοχή του Βουβοπόταμου.

Οι δράσεις που αναπτύσσονται κάθε καλοκαίρι εκεί αποτελούν “μήλον της έριδος” για επιχειρηματίες, υπηρεσίες και επισκέπτες αφού λείπει ένα οργανωμένο πλαίσιο που θα θέσει όρους και όρια στην περιοχή.

Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθούν επίσης γνωμοδοτήσεις για το σχέδιο κανονισμού λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου, για τους παραχωρούμενους κοινόχρηστους χώρους, για τον κανονισμό καθαριότητας και την τροποποίηση της Κανονιστικής για την Ύδρευση.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η συνεδρίαση θα επαναληφθεί στις 06/02/2020 ημέρα Πέμπτη, και ώρα 9:00π.μ. στον ίδιο χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here