Την Παρασκευή 31/5 στις 12 στο prisma radio 91.6 και “στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Νίκος Ζαχαριάς.

Ο Νίκος Ζαχαριάς είναι καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, υποψήφιος δήμαρχος Πάργας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΝΕΟ ΞΕKΙΝΗΜΑ”.  Ο κ. Ζαχαριάς μίλησε για το εμφατικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών που έφερε την παράταξη του πρώτη στην Πάργα και στο Καναλάκι με διαφορά από τον κ. Νάστα αλλά και για τον επόμενο γύρο και τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Ο κ. Ζαχαριάς αφού μετέφερε τα μηνύματα που δέχτηκε και δέχεται από τους πολίτες τις τελευταίες μέρες και ώρες τόνισε ότι κόντρα στην κομματικοκρατία και τα συμφέροντα η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση “ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ” θα κόψει και πάλι με διαφορά πρώτη το νήμα και θα ολοκληρωθεί ένα πρώτο επιτυχημένο και ωραίο ταξίδι.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι από την Δευτέρα κιόλας ξεκινάει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας για τον Δήμο , με μια επόμενη μέρα που θα έχει στο κέντρο τους πολλούς και όχι μόνο τους προνομιούχους.

Τέλος εξήγησε ότι δεν αποτέλεσε έκπληξη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου καθώς τα μηνύματα των πολιτών ήταν εμφανή και κλείνοντας κάλεσε σε συμμετοχή όλους τους πολίτες και αυτή την Κυριακή για να ολοκληρωθεί με επιτυχία και επισφραγιστεί το πρώτο θετικό αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ