Βρίθουν από χασισοφυτείες οι όχθες των ποταμών της Πρέβεζας! Μετά τις τεράστιες φυτείες με πάνω από 4.500 δενδρύλλια που είχαν εντοπιστεί τον Ιούλιο στην παραποτάμια περιοχή του Λούρου, αποκαλύφθηκε ότι οι καλλιεργητές χρησιμοποιούσαν και τον Βουβοποτάμο για τις παράνομες «δουλειές» τους!

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης εξερεύνησης, το πρωί του Σαββάτου, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε δύσβατη παραποτάμια περιοχή μια φυτεία με 34 γιγαντιαία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους δυο ως τεσσάρων μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν. Η έρευνα για τον εντοπισμό αυτών που καλλιεργούσαν την φυτεία συνεχίζεται, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για τα μέλη της σπείρας που εξαρθρώθηκε στις 16 Ιουλίου.

Η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση καλλιεργούσε σε τρία διαφορετικά σημεία από τη Γέφυρα Καλογήρου μέχρι και την δύσβατη όχθη του Λούρου 3.445 δενδρύλλια κάνναβης, ενώ στις 27 Ιουλίου είχαν εντοπιστεί με τη βοήθεια του drone της ΕΛ.ΑΣ. άλλα 1.102 δενδρύλλια στην παραποτάμια περιοχή του Λούρου Πρέβεζας. Για την υπόθεση αυτή είχαν συλληφθεί τότε έξι Αλβανοί και δυο Έλληνες ηλικίας 24 ως 59 χρόνων που δραστηριοποιούνταν σε Πρέβεζα, Άρτα και Αττική και είχαν κατασχεθεί δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 552 γραμμαρίων, όπλα, αυτοκίνητα, 17 κινητά και μετρητά ύψους 30.865 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here