Ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα γενιά του δήμου Πάργας που μπορεί να προσφέρει στην περιοχή μας, δίνει ο δήμαρχος κ. Αντώνης Νάστας εντάσσοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού πέντε δημιουργικές νέες γυναίκες.

Πρόθεση  του κ. Νάστα σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, είναι μεταξύ άλλων η ενισχυμένη συμμετοχή νέων και ιδιαίτερα  γυναικών.

Η Ιωάννα Μάρκου,  η Έφη Βερλέτου,  η Εύη Βλάσση , η Ράνια Μπάμπου και η Λαμπρινή Δημητρίου είναι από τις γυναίκες που Θεωρούνται το νέο αίμα που έχουν τις δικές τους απαιτήσεις για τα κοινά του δήμου Πάργας, και για αυτόν τον λόγο αποδέχτηκαν την πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού, σε μια ανιδιοτελή προσπάθεια ώστε να διατελέσουν σημαντικό ρόλο, με σκοπό να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία, δίνοντας βαρύτητα στο κοινωνικό έργο της δημοτικής αρχής.

Μπορεί ο προεκλογικός γάμος  Κατσούκη – Καούρη να έφερε σεισμό στο Πολιτικό σκηνικό της Πάργας, αλλά ο κ. Νάστας δεν ανησυχεί, ξέροντας ότι έχει στο συνδυασμό του ικανά στελέχη που τα εμπιστεύονται οι πολίτες.

Κύριο μέλημά του κ. Αντώνη Νάστα είναι οι συνδημότες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη στο συνδυασμό “Δημοτικής ενωτικής πορεία”, και να συνεχιστεί η ολοκλήρωση του έργου και η αναβάθμιση  της περιοχής  του Δήμου!!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ