Μέχρι το τέλος του έτους παρατείνεται η προθεσμία περαίωσης για την ολοκλήρωση της μελέτης “Μελέτη βελτίωσης των κυκλοφοριακών συνθηκών στην παραλιακή εθνική οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας από κόμβο Παντοκράτορα με Ε.Ο 21” η οποία στην συνέχεια θα προωθηθεί στην Περιφέρεια Ηπείρου για να ενταχθεί σε δικό της πλάνο.

Αυτό προβλέπει σχετική απόφαση του Γενικού Διευθυντή Συγκοινωνιακών Υποδομών, λαμβάνοντας υπόψη ότι η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του αναδόχου μελετητή αλλά σε θέματα που σχετίζονται με τα λοιπά οδικά έργα που εκπονεί η Περιφέρεια Ηπείρου στην περιοχή της Πρέβεζα και που το αντικείμενό της εμπλέκεται στο τεχνικό αντικείμενο της παρούσας σύμβασης.

Η σύμβαση για την εκπόνηση της συγκεκριμένης μελέτη υπογράφηκε στις 13-6-2007 και με διαδοχικές αποφάσεις παρατάθηκε μέχρι 31-12-2020 χωρίς ποτέ να ολοκληρωθεί.

Μάλιστα τον Ιούλιο του 2014 υπεβλήθη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων η οποία δεν προωθήθηκε καθώς ανέκυψε θέμα λόγω της παράλληλης εκπόνησης από την Περιφέρεια Ηπείρου , μελέτης που το αντικείμενό της εμπλέκεται στο τεχνικό αντικείμενο της παρούσας σύμβασης.

Η Μ.Π.Ε του οδικού έργου θα ανασυνταχθεί ώστε να συνάδει με τα λοιπά οδικά έργα στην περιοχή της Πρέβεζας και εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί επιτέλους η μελέτη που αφορά ένα τόσο σημαντικό έργο όπως είναι η βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στην παραλιακή εθνική οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας από κόμβο Παντοκράτορα με Ε.Ο 21.

kanalakinews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ