Η ορκωμοσία του περιφερειακού συμβούλου  κ. Αχιλλέα Γκούμα έγινε υπό το βλέμμα της μικρής του κόρης,  την οποία είχε δίπλα του και τον επέβλεπε να υπογράφει,  αναλαμβάνοντας και επίσημα τα καθήκοντά του ως περιφερειακός σύμβουλος.

Ο φακός των φωτορεπόρτερ επικεντρώθηκε στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή που ο περιφερειακός σύμβουλος  είχε την κόρη του παρατηρητή ντυμένη στα λευκά, συμβολίζοντας  έτσι ότι η συμμετοχή του στα κοινά είναι αγώνας για το Τώρα και το Μέλλον.

       

Πρόκειται  για μία νέα φάση της ζωής του που ως νέος και συνάμα ενεργός πολίτης  αποφάσισε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη  κ. Αλέκου Καχριμάνη, εκπροσωπώντας  με τη δική του φωνή τους πολίτες του Φαναρίου και της Πάργας για την προώθηση των μεγάλων θεμάτων που απασχολούν  την περιοχή αλλά και τη διεκδίκηση λύσεων.

Είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκαν χιλιάδες πολίτες στο Ν. Πρέβεζας,  τον οποίο χαρακτηρίζουν ως έναν πολλά υποσχόμενο νέο. Διαθέτει όλα τα εχέγγυα , θα τολμήσει να προβάλλει τις αξιώσεις του για το κοινό συμφέρον. Δεν είναι από τους ανθρώπους  που δεν αγωνίζεται.

Καλή δύναμη στο έργο του και οι προσδοκίες των συμπολιτών του να γίνουν πράξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here