Σε μια όμορφη εκδήλωση ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ανθούσας -Πάργας “Βασίλειος Χατζής “ το Σάββατο 9/02 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο το Δίχτυ στην Ανθούσα βάζοντας παράλληλα και τους στόχους για τη νέα χρονιά.

 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Περικλής Λιάκρης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι Αιμοδότες Ανθούσας -Πάργας με την ανιδιοτελή προσφορά του πολυτιμότερου αγαθού προς τον συνάνθρωπο, αναφέροντας χαρακτηριστικά “ Ο Σύλλογος τα τελευταία δύο χρόνια συγκέντρωσε 450 φιάλες αίμα για το νοσοκομείο Πρέβεζας που έσωσαν ανθρώπινες ζωές. Φέτος πρέπει να σπάσουμε το ρεκόρ και να ανέβουμε ακόμη ψηλότερα.

Οι ανάγκες είναι πολλές και η προσφορά των Εθελοντών μεγάλη, γι΄ αυτό και σας ευχαριστώ όλες και όλους”. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν η κυρία Αγγελική Γκίκα και ο κύριος Χρίστος Σταμάτης σαν οι καλύτεροι αιμοδότες της χρονιάς.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Κώστας Μπάρκας και Στέργιος Γιαννάκης ο δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ανθούσας Βασίλης Νάκας, ο πρόεδρος της Πάργας Τάσος Παπανικολάου, ο υποψήφιος δήμαρχος Πάργας Νικόλαος Ζαχαρίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Πάργας Βασίλης Κατσούκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ζιάκας, ο πρόεδρος του ΟΑΕΔ Πρέβεζας Δημήτρης Κώτσης, μέλη από τον πολιτιστικό σύλλογο Ανθούσας , τον σύλλογο γυναικών Πάργας και από το ναυτικό όμιλο Πάργας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here