Την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης στο πρόγραμμα “Φιλόδημος Ι” για το έργο προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος Τηλεελέγχου-τηλεχειρισμού για τον έλεγχο διαρροών-ποιότητας -απολύμανσης πόσιμου νερού και την αυτόματη απομακρυσμένη διαχείριση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στο εξωτερικό υδραγωγείο του Δήμου Πάργας, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Με την συγκεκριμένη μελέτη προβλέπεται η επέκταση του συστήματος του Τηλεελέγχου -Τηλεχειρισμού το οποίο θα ελέγχει το σύνολο του δικτύου ύδρευσης Φαναρίου και Πάργας.

Από τον Κεντρικό Σταθμό θα συλλέγονται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο οι λειτουργίες του Υδραγωγείου και θα επιτυγχάνεται έτσι η “ηλεκτρονική” επίβλεψη της λειτουργίας των υδραυλικών εγκαταστάσεων .

Η προμήθεια του συστήματος (προϋπολογισμού 1.470.132,84 €) θα συμβάλλει ουσιαστικά στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων (με την αποκατάσταση εν τη γενέσει τους αστοχιών ύδρευσης), στην προστασία της Υγείας με την βελτίωση της ποιότητας του παρεχόμενου προς κατανάλωση πόσιμου νερού αλλά και την βελτιστοποίηση της μελλοντικής επέκτασης του δικτύου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ