Αντιδράσεις δίνουν και παίρνουν στην περιοχή μας στην είδηση που δημοσίευσε το Fanaripress.gr, ότι ο κ. Κατσούκης μαζί με το κ. Καούρη θα πορευτούμε μαζί στις αυτοδιοικητικές εκλογές  του Μαΐου.

O πρώην δήμαρχος φαναρίου, διέψευσε το σενάριο σε σχόλιό στην ανάρτηση μας λέγοντας:

Ψευδή και ανυπόστατα τα όσα αναφέρονται περί σεναρίων στο παρόν άρθρο. Δε γνωρίζω πώς το Fanaripress.gr προχώρησε σε δημοσίευση χωρίς τη διασταύρωση στοιχείων και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό. Συνεχίζουμε δυναμικά με το συνδυασμό μας προς τις εκλογές, χωρίς συνεργασίες.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που επιβεβαίωσε το Fanaripress.gr το σενάριο περί συνεργασίες βγήκε από το στενό φιλικό περιβάλλον του κ. Καούρη εδώ και μια βδομάδα.

Ο κ. Κατσούκης δεν διέψευσε άλλα ούτε επιβεβαίωσε την είδηση και αρκέστηκε λέγοντας:

Η πρωτοβουλία πολιτών Πάργας προχωρά με δύναμη μπροστά για να αλλάξουμε τον σημερινή άθλια κατάσταση που επικρατεί στον τόπο μας.

Έχουμε αλλάξει στρατηγική μετά από πιέσεις που δεχόντουσαν οι υποψήφιοι για να μη στελεχώσουν την παράταξή μας.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Πάργας» της οποίας έχω την ιδιαίτερη τιμή να είμαι επικεφαλής, συμμετέχουμε με μια διευρυμένη και πολυσυλλεκτική ομάδα ικανών ανθρώπων που είναι έτοιμη να διεκδικήσουν και να διοικήσουν ένα Δήμο που μας αξίζει, και όχι έναν ακυβέρνητο Δήμο.

Μαζί με τα στελέχη και τους συνεργάτες μου, έχουμε ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τα ηνία από την επομένη των εκλογών

Στις 25 Μάιου ο δήμος μας αλλάζει Σελίδα και θέλουμε την συμμετοχή όλων!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ