Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ο πρωτότυπος εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου με το αερόστατο στο δήμο Πάργας.

Η δημοτική αρχή της Πάργας από την πλατεία Καναλακίου ανέβασε την ελληνική σημαία ψηλά με αερόστατο, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την μνήμη των προγόνων μας που ενωμένοι, θυσίασαν τα πάντα  υπερασπιζόμενοι την εθνική ανεξαρτησία και τα ιδανικά της ελευθερίας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως πολλοί κάτοικοι από τα χωριά του Φαναρίου της Πάργας και της Θεσπρωτίας, έφτασαν να δουν το υπέροχο αερόστατο, και να βγάλουν φωτογραφίες, για να τις αναρτήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Δήμος έδωσε τεράστια βαρύτητα στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και πέτυχε το όνομα της Πάργας να ακουστεί σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τα ηλεκτρονικά portal έγραψαν για τον πρωτότυπο εορτασμό, και ειδικότερα ο Αθηναϊκός Ηλεκτρονικός Τύπος καθώς και οι εφημερίδες.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Νίκο Ζαχαριά που απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι δεν του λείπουν οι ιδέες και οι ευαισθησίες, ότι δεν κάνει διακρίσεις.. και στέκεται δίπλα στον πολιτισμό της περιοχής, τη στιγμή που κάποιοι ελάχιστοι κακεντρεχείς και κακοπροαίρετοι το θεωρούν πολυτέλεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ