Ανάρτηση- βόμβα  του  κ. Γιώργου Κοντοδήμα  στο προσωπικό του προφίλ στο facebook έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία του Δήμου Πάργας, καθώς όσοι πρόλαβαν να την αναγνώσουν,  είδαν ένα ποσό – μαμούθ, εως 5.000.000  ευρώ που διεκδικεί με αγωγή ο εν λόγω πολίτης του Δήμου Πάργας.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον πατέρα της Αντιδημάρχου, κ. Φρόσω Κοντοδήμα, που στις 13-01-2020, ανάρτησε το δικαίωμά του που έχει ως πολίτης (κατά τα λεγόμενά του στην ανάρτηση), να διεκδικήσει την αποζημίωση- μαμούθ, 5.000.000 ευρώ.

Ο λόγος είναι ότι ενώ υπάρχει πράξη (Απόφαση) κατεδάφισης κτιρίου στην Δημοτική ενότητας Πάργας ο δήμος δεν την έχει εκτελέσει.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο κ. Κοντοδημας: «Μπορεί να ζητήσει και έως 5.000.000 €  όπως ο κάθε ένας πολίτης»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από την έντονη αντίδραση του Δημάρχου Πάργας, Κ. Νίκου Ζαχαριά, προς την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Φρόσω Κοντοδήμα, η συγκεκριμένη ανάρτηση από τον Κ. Γιώργο Κοντοδήμα, αποσύρθηκε και αυτό από μόνο του το γεγονός επαληθεύει και επιβεβαιώνει τις αναταράξεις που προκάλεσε στη Δημοτική Αρχή το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Η κοινωνία του Δήμου Πάργας βέβαια αναρωτιέται γιατί ο κ. Κοντοδήμας αποφάσισε αυτή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όπου η κόρη του ασκεί τα καθήκοντά της ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Πάργας, και ο πατέρας της ανακοινώνει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) ότι σέρνει τον Δήμο Πάργας στα δικαστήρια για να διεκδικήσει αποζημίωση ενός τεράστιου ποσού!

H Κ. Φρόσω Κοντοδήμα, ως μία νέα του Φαναρίου  είναι αγαπητή και παρά την αποδοχή που τυγχάνει από την τοπική κοινωνία, την οποία και τίμησε με την ψήφο της, καλό θα ήταν να απέχει από τη θέση της Αντιδημάρχου, με παραίτηση, δηλώνοντας έτσι ότι είναι αντίθετη με τις αξιώσεις του πατέρα της.

Πρόκειται για μια γενναία και καθαρή στάση απέναντι σε όλο αυτό το θέμα που προέκυψε και που γεννά δικαιολογημένα ποικίλα ερωτήματα και σκέψεις.

Αποτελεί πρόκληση η κόρη να ασκεί τα καθήκοντα Αντιδημάρχου Πολιτισμού στον Δήμο Πάργας, να αγωνίζεται να προσφέρει στην τοπική κοινωνία για την ανάπτυξή της και την πρόοδό της και από την άλλη πλευρά ο πατέρας της να διεκδικεί ποσά που προκαλούν τον κάθε πολίτη.

 

Το Fanaripress.gr έχει στην κατοχή του (Αρχείο) την συγκεκριμένη ανάρτηση του κ. Κοντοδήμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here