Πόλεμος ξεκίνησε στο δήμο Πάργας μεταξύ του κ. Γιώργου Κοντοδήμα πατέρα της πρώην αντιδημάρχου Πάργας κ. Φρόσως Κοντοδήμα και του Δημάρχου Πάργας κ. Νίκου Ζαχαριά.

Η αιτία είναι η δήλωση του κ. Ζαχαριά στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ. Σ. (σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κοντοδήμα), ότι δεν ασχολείται και δεν παρεμβαίνει σε θέματα διοίκησης, σχετικά με την απόφαση του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων, το οποίο επέβαλε κυρώσεις σε βάρος του Δήμου για τη μη συμμόρφωση προς τις δικαστικές αποφάσεις.

Ο κ. Κοντοδήμας με δημοσίευμα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, υποδεικνύει στον κ. Ζαχαριά να διαβάσει πάλι τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα με τα καθήκοντα του, και ότι είναι “ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟΣ” για την θέση αυτή.

Μάλιστα ο κ. Κοντοδήμας δημοσιεύει και την απόφαση του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων, που υποχρεώνει τον Δήμο Πάργας να καταβάλει το πόσο των 5.000 ευρώ.

 

 

Το fanaripress.gr έχει στην κατοχή του (αρχείο) το δημοσίευμα του κ. Κοντοδήμα καθώς και την απόφαση του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων που δημοσίευσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here