Με αφορμή τις δηλώσεις του Δήμαρχου κ. Ζαχαριά για την πληρότητα που έχει η Πάργα, και τις αντιδράσεις των Παργινών, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη», Φώτης Νάκιας, ξύπνησε από την δημοτική του καρέκλα, και παρεμβαίνοντας είπε πως «από ενημέρωση που έχω η πληρότητά κινείται σε σχετικά υψηλά επίπεδα με αυξητική τάση επ’ ουδενί όμως στο απόλυτο» και έκανε λόγο για «λάθος του Δημάρχου» το οποίο οφείλεται σε ελλιπή ενημέρωση ενώ άφησε αιχμές για την συμβουλευτική εταιρία σε θέματα τουρισμού, που έχει προσληφθεί από τον Δήμο έναντι παχυλής αμοιβής και της οποίας το έργο μέχρι τώρα είναι ανύπαρκτο.

Αναλυτικά ο κ. Νάκιας αναφέρει:

«Πιστεύω ότι το λάθος του Δήμαρχου οφείλεται στο ότι δεν είχε πλήρη ενημέρωση και δεν ήταν στρατηγική marketing της συμβουλευτικής εταιρείας για θέματα τουρισμού MORE GREECE με έδρα την Μύκονο που έχει προσληφθεί έναντι παχυλής αμοιβής και της οποίας το έργο μέχρι τώρα είναι ανύπαρκτο, κρινόμενη εκ του αποτελέσματος».

«Η παρουσία του Δημάρχου στα ΜΜΕ είναι οπωσδήποτε θετική αν και καθυστερημένα σε σχέση με τους όμορους Δήμους.

Και επειδή είναι Δήμαρχος των δύο ενοτήτων θα προτιμούσα ονομαστική αναφορά και στα άλλα εξ ίσου μαγευτικά μέρη του Δημου όπως Λούτσα, Αμμουδιά Πηγές Αχέροντα κλπ όπου υπάρχουν κενά δωμάτια και όχι αόριστη αναφορά γύρω από τη Πάργα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ