Υπέρ της συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς του Δήμου Πάργας με το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας για τον χώρο των κατασκηνώσεων στην περιοχή της Λούτσας τάσσεται το Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας.

Το θέμα συζητήθηκε ενόψει της τακτικής δικασίμου που έχει οριστεί για την 20η Νοεμβρίου από το Δήμο ο οποίος ζητά την αποβολή του Ταμείου από το δημοτικό ακίνητο των 40 στρεμμάτων στην θέση Κλιμάτι της παραλίας της Τοπικής Κοινότητας Λούτσας.

Προκειμένου να αποφευχθούν μακρόχρονες ταλαιπωρίες ο Δήμος, με την σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου,αποφασίστηκε το Ταμείο να παραμείνει στον χώρο των κατασκηνώσεων μέχρι τις 30/10/2019.

Από κει και πέρα οι κτιριακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην κατασκήνωση περιέρχονται στο Δήμο Πάργας σε κατάσταση κατοικήσιμη και ο μισθωτής υποχρεούται έως τότε να απομακρύνει τον εξοπλισμό και τα κινητά πράγματα και να παραδώσει ελεύθερο τον χώρο.

Ως αποζημίωση χρήσης του μισθίου για το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα καταβάλλει το ποσό των 80 χιλιάδων ευρώ.

Σε περίπτωση που το ΤΥΠΕΤ παραδώσει ελεύθερη την χρήση του ανωτέρω χώρου έως την 30-12-2018 τότε θα έχει υποχρέωση να καταβάλλει ποσό 40 χιλ.ευρώ μόνο για την χρήση του έτους 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ